Alcoholvrij

Alcoholvrije dranken

Alcoholvrije dranken hebben een permanente plek veroverd op de drankenkaart. Het aandeel alcoholvrij bier en bier met een laag alcoholpercentage (<3%) blijft stijgen. Zo geldt dit ook zeker voor alcoholvrije wijnen. Zowel sparkling als ‘still’ heerlijk van smaak. Pak ook zeker uit met cocktails zonder alcohol. Dit kan zowel met siropen als alcoholvrije spirits.


Alcoholvrij gedistilleerd

Sir. James 101

Sir. James 101

Het Nederlandse merk Sir. James 101 selecteert onder het motto van ‘No compromise on taste’ alleen de beste ingrediënten voor het maken van een alcoholvrije cocktail. Perfect voor gasten die een alcoholvrij drankje willen, maar tegelijkertijd ook iets bijzonders willen drinken!

Verkrijgbaar in de volgende smaken: Mojito, Gin & Tonic, Pink Gin & Tonic en Spritz Aperitief.

Bekijk de producten

Martini

Martini Floreale & Vibrante

Martini non-alcoholic dranken zijn zorgvuldig gemaakt van geselecteerde wijnen waaraan de alcohol voorzichtig is onttrokken en vervolgens geinfuseerd met botanische kwaliteitsproducten. Het nieuwe alcoholvrije aperitief voor smakelijke momenten! Het product is gebaseerd op een zorgvuldig productieproces voor een hoogstaande smaakbeleving. Te gebruiken als basis voor een aperitief, maar ook heerlijk om zo te drinken.

De Martini Floreale is verfrissend fijn en bloemig met kamille. De Martini Vibrante is fruitig en harmonieus met Italiaanse bergamot.

Bekijk de producten

Martini Vibrante & Tonic

HANOS-tip:

Martini Vibrante & Tonic

Martini Vibrante is een non-alcoholisch fruitige en evenwichtig aperitief met tonen van Italiaanse Bergamot-sinaasappels.

Bekijk het recept

Lyre's

Lyre’s voortreffelijke assortiment alcoholvrije sterkedranken is met passie vervaardigd. Lyre's maakt sterkedranken die eer doen aan de klassiekers waar ze naar smaken. Vervang wat van de alcohol in uw drankje om een alcoholarme Lyre’s te maken of mix gewoonweg lievelingsklassiekers zonder alcohol met één van de vele smaken uit het assortiment.

Nona

NONA

NONA creëert premium alcoholvrije spirits om te genieten van alcoholvrije cocktails zonder compromissen. Handgemaakt in België, 100% natuurlijk van gedistilleerde plantenextracten en met slechts 1/10 van de calorieën van een gewone spirit.

Bekijk de producten

De Kuyper

De Kuyper

De Kuyper Zero: non-alcoholic cocktails met lef! Heerlijke cocktails zonder compromis. Uw favoriete drankje met dezelfde volwassen smaak en mondgevoel – zonder de alcohol. Verkrijgbaar in 4 populaire cocktails: Mojito, Pornstar Martini, Strawberry Daiquiri en Margarita.

Bekijk de producten

Sigried Wonderleaf

Sigfried Wonderleaf

Het smaakt als gin, maar dat is het niet. Dit alcoholvrije alternatief is de perfecte basis voor het maken van een alcoholvrije gin tonic. Siegfried Wonderleaf heeft veel smaak en karakter gecombineerd met een lekkere bittere afdronk.

Bekijk de producten

Pallini Limonzero

Pallini Limonzero

De vertrouwde Pallini smaak zonder alcohol. Is zuiver en puur en heeft een heerlijke, frisse, zoete smaak. Er worden geen geur- of smaakstoffen aan toegevoegd, waardoor je echt alleen de pure citroenen ruikt en proeft!

Bekijk het product

Damrak Virgin

Damrak Virgin

en unieke, toegankelijke gin met duidelijke citrustonen van de Curaçao en Valencia sinaasappel en een combinatie van botanicals zoals jeneverbes, gember en lavendel. Damrak 0.0 Virgin is het heerlijke, innovatieve alternatief voor de originele Damrak Gin.

Bekijk het product

Everleaf

Everleaf

Everleaf is een bitterzoete alcoholvrije spirit, die wordt gemaakt met behulp van 18 verschillende planten en botanicals. De goudgele kleur dankt Everleaf aan saffraan en de drank heeft, door het gebruik van gentiaan, een licht bitter palet.

Bekijk het product

Alcoholvrije wijnen

Alcoholvrije dranken zijn booming, maar door de verschillende technieken die gebruikt worden om alcohol uit de wijn te halen verschilt de kwaliteit en smaak. Wij hebben in ons assortiment enkel alcoholvrije wijnen volgens de nieuwste methodes; vacuümdistillatie en spinning cone column.

Vintense

Vintense

Vintense biedt met trots alcoholvrije kwaliteitswijnen aan, een respectvol alternatief voor wie geen alcohol wil drinken. Zij geloven in de mogelijkheid om te genieten van een verfijnde en evenwichtige smaakervaring, zonder afbreuk te doen aan de keuze om geen alcohol te drinken.

De wijnen van Vintense worden gemaakt van de beste druivenrassen, waarbij de alcohol volgens een uniek Belgisch procedé wordt onttrokken.

Bekijk de producten

Torres Natureo

Torres produceert al 300 jaar de lekkerste wijnen. In 2008 zijn ze gestart met de introductie van de alcoholvrije Torres Natureo. Hoewel de alcohol uit de wijn wordt verwijderd, behoudt de wijn mineralen en anti-oxidanten. Ook blijven de smaak en geur van de druif herkenbaar aanwezig. De wijnen worden door kenners dan ook geroemd om hun uitstekende smaak. Verkrijgbaar in de varianten Muscat, Rosé, Syrah en Sparkling.

TORRES NATUREO SPARKLING ALC. VRIJ VEGAN
9,90 6,95

per fles 75 centiliter

TORRES NATUREO ROSÉ ALC. VRIJ VEGAN
10,70 6,50

per fles 75 centiliter

TORRES NATUREO GAR-SYRAH ALC. VRIJ VEGAN
10,70 6,50

per fles 75 centiliter

TORRES NATUREO MUSCAT ALC. VRIJ VEGAN
10,75 6,50

per fles 75 centiliter

Vive la Vie!

Vive la Vie! Oui, Oui, want genieten van alcoholvrije wijn kan ook! Deze wijn wordt volgens het normale proces gemaakt waarna vervolgens de alcohol met vacuümtechniek uit de wijn wordt gehaald. Hierbij wordt de wijn gedistilleerd onder een lagere temperatuur dan 30°C waarbij de alcohol in vier fasen verdampt. Deze procedure vindt plaats in enkele minuten en is daarom zeer effectief. Het systeem dat hiervoor gebruikt wordt is computergestuurd en zorgt voor een optimale en juiste extractie van alcohol.

Meer alcoholvrije wijnen

Bekijk naast bovenstaande producten ook ons gehele assortiment alcoholvrije wijnen.

Bekijk meer aanbod

Alcoholvrije en -arme bieren

Alcoholvrij bier was ooit vooral bedoeld voor de Bob, iemand die geen alcohol dronk als hij nog moest rijden. Deze tijd ligt achter ons. Het aandeel alcoholvrij bier en bier met een laag alcoholpercentage (<3%) stijgt juist. Het slechte imago van alcoholvrij bier is verdwenen en steeds meer speciaalbieren zijn ook in een alcoholvrije variant te vinden. In Nederland geproduceerd alcoholvrij bier mag tot 0,1% alcohol bevatten. Maltbier uit het buitenland kan meer alcohol bevatten.

Lowlander

Lowlander wit 0.0%

Botanisch gebrouwen 0.0% wit met teruggewonnen sinaasappel- en citroenschillen. Verfrissend & dorstlessend met uitgesproken tonen van fruit & citrus. Blust het pittige van lichte, Aziatische gerechten en complementeert toegankelijke visgerechten.

Bekijk het product

Jopen

Jopen Non IPA Ginger

Jopen Non IPA is het eerste alcoholarme bier van Jopen. Door het gebruik van een speciale gistsoort worden er tijdens het brouwproces nauwelijks suikers omgezet in alcohol. Daarnaast is er veel hop toegevoegd, waardoor deze IPA smaakvol en fruitig is.

Bekijk het product

Leffe

Leffe blond 0.0%

De Leffe Blond 0.0% is een nieuwe Leffe variant die een fruitige smaak combineert met een bittere toets en tegelijkertijd de karakteristieke smaak van kruidnagel, vanille en gerookt behoudt. Een heerlijk speciaalbier zonder alcohol, speciaal voor ieder moment.

Bekijk het product

Meer favorieten:

VRIJWIT WITBIER 0.5% 33CL

Vrijwit witbier 0.5% 33cl

Brouwerij 't ij1401380

CIDER JUICY APPLE 0.0 30CL

Cider juicy apple 0.0 30cl

Apple bandit1401900

HERTOG JAN 0.0% 30CL

Hertog jan 0.0% 30cl

Hertog jan1401120

ERDINGER 0,5% 33CL

Erdinger 0,5% 33cl

Erdinger1400148

DESPERADOS VIRGIN 0.0 33CL

Desperados virgin 0.0 33cl

Desperados1109850

10,35 7,95

per tray 6 fles

Meer alcoholvrij en -arm bier

Op zoek naar meer alchoholvrij en -arm bier voor op uw menukaart? Het aanbod is de laatste jaren flink uitgebreid. Bekijk hieronder het assortiment.

Bekijk meer aanbod

Meer inspiratie:

Inspiratie voor het voorjaar

Inspiratie voor het voorjaar

Inspiratie voor het voorjaar