Alcoholvrij

Alcoholvrije dranken

Na de feestdagen start Dry January: een maand waarin veel mensen geen alcohol drinken. Dit gaat samen met de algemene trend naar meer vraag naar alcoholvrije en -arme dranken. Als horecaondernemer kunt u inspelen op deze groeiende vraag door alcoholvrije en -arme dranken een plek op uw drankenkaart te geven.

Onze specialisten selecteerden enkele van hun favorieten voor Dry January.

Alcoholvrij gedistillerd Alcoholvrije wijn Alcoholvrij bier


Alcoholvrij gedistilleerd


Sir James

Sir James

Het Nederlandse merk Sir James selecteert onder het motto van ‘No compromise on taste’ alleen de beste ingrediënten voor het maken van een alcoholvrije cocktail. Het resultaat? Een alcoholvrije Gin Tonic, Mojito en Spritz Bitter Aperitif.

Bekijk de producten

Lyre's

Lyre's

Lyre’s voortreffelijke assortiment alcoholvrije sterkedranken is met passie vervaardigd. Lyre's maakt sterkedranken die eer doen aan de klassiekers waar ze naar smaken. Vervang wat van de alcohol in uw drankje om een alcoholarme Lyre’s te maken of mix gewoonweg lievelingsklassiekers zonder alcohol met één van de vele smaken uit het assortiment.

Bekijk de producten

De Kuyper

De Kuyper

De Kuyper Zero: non-alcoholic cocktails met lef! Heerlijke cocktails zonder compromis. Uw favoriete drankje met dezelfde volwassen smaak en mondgevoel – zonder de alcohol. Verkrijgbaar in 4 populaire cocktails: Mojito, Pornstar Martini, Strawberry Daiquiri en Margarita.

Bekijk de producten

Martini

Martini Floreale & Vibrante

Martini non-alcoholic dranken zijn zorgvuldig gemaakt van geselecteerde wijnen waaraan de alcohol voorzichtig is onttrokken en vervolgens geinfuseerd met botanische kwaliteitsproducten. Te gebruiken als basis voor een aperitief, maar ook heerlijk om zo te drinken.

Bekijk de producten

Sigried Wonderleaf

Sigfried Wonderleaf

Het smaakt als gin, maar dat is het niet. Dit alcoholvrije alternatief is de perfecte basis voor het maken van een alcoholvrije gin tonic. Siegfried Wonderleaf heeft veel smaak en karakter gecombineerd met een lekkere bittere afdronk.

Bekijk de producten

Martini Vibrante & Tonic

HANOS-tip:

Martini Vibrante & Tonic

Martini Vibrante is een non-alcoholisch fruitige en evenwichtig aperitief met tonen van Italiaanse Bergamot-sinaasappels.

Bekijk het recept

Crodino

Crodino

Crodino is een heerlijk Italiaans alcoholvrij aperitief met fijne kruiden, natuurlijke zuidvruchtenextraten en zuiver mineraalwater. Een sprankelend bitterzoet en verrassend aperitief met een 'bite'. Serveer gekoeld en geschonken over een blokje ijs in een tumbler of flûte.

Bekijk het product

De Kuyper

GinSin 12 Botanics

GinSin is een lijn alcoholvrije gin uit Andalusië, Spanje. Lekker om puur te drinken, maar ook om te mixen in een cocktail. 12 Botanics is een citrus-gin met kruiden als koriander, kaneel, lavendel, citroen en hibiscus. De afdronk heeft een verfrissende en bijzondere natinteling.

Bekijk het product

Martini

Damrak virgin

Een unieke, toegankelijke gin met duidelijke citrustonen en een combinatie van botanicals. Damrak 0.0 Virgin is het heerlijke, innovatieve alternatief voor de originele Damrak Gin. Een non-alcoholische drank met subtiele citrustonen die gedistilleerd wordt uit natuurlijke botanicals met een verfrissende, gebalanceerde smaak.

Bekijk het product

Sigried Wonderleaf

Pallini limoncello 0,0%

De vertrouwde Pallini smaak zonder alcohol. Is zuiver en puur en heeft een heerlijke, frisse, zoete smaak. Er worden geen geur- of smaakstoffen aan toegevoegd, waardoor je echt alleen de pure citroenen ruikt en proeft!

Bekijk het product

Meer alcoholvrij gedistilleerd

Bekijk naast bovenstaande producten ook ons gehele assortiment alcoholvrij gedistilleerd.

Bekijk meer aanbod

Alcoholvrije wijnen

Alcoholvrije dranken zijn booming, maar door de verschillende technieken die gebruikt worden om alcohol uit de wijn te halen verschilt de kwaliteit en smaak. Wij hebben in ons assortiment enkel alcoholvrije wijnen volgens de nieuwste methodes; vacuümdistillatie en spinning cone column.

Torres Natureo

Torres Natureo

Torres produceert al 300 jaar de lekkerste wijnen. In 2008 zijn ze gestart met de introductie van de alcoholvrije Torres Natureo. Hoewel de alcohol uit de wijn wordt verwijderd, behoudt de wijn mineralen en anti-oxidanten. Ook blijven de smaak en geur van de druif herkenbaar aanwezig. De wijnen worden door kenners dan ook geroemd om hun uitstekende smaak. Verkrijgbaar in de varianten Muscat, Rosé, Syrah en Sparkling.

Bekijk de producten

Donelli

Donelli

Naast de echte alcoholvrije wijnen hebben een aantal wijnmakers zich ook toegelegd op het produceren van exclusief druivensap als vervanger van wijn. Een van de voorlopers op dit gebied is Donelli, een producent uit Modena in Italië. Zij produceren druivensap dat menig wijndrinker al aan het twijfelen heeft gebracht.

Bekijk de producten

Meer alcoholvrije wijnen

Bekijk naast bovenstaande producten ook ons gehele assortiment alcoholvrije wijnen.

Bekijk meer aanbod

Alcoholvrij bier

Alcoholvrij bier was ooit vooral bedoeld voor de Bob, iemand die geen alcohol dronk als hij nog moest rijden. Deze tijd ligt achter ons. Het aandeel alcoholvrij bier en bier met een laag alcoholpercentage (<3%) stijgt juist. Het slechte imago van alcoholvrij bier is verdwenen en steeds meer speciaalbieren zijn ook in een alcoholvrije variant te vinden. In Nederland geproduceerd alcoholvrij bier mag tot 0,1% alcohol bevatten. Maltbier uit het buitenland kan meer alcohol bevatten.

Lowlander

Lowlander wit 0.0%

Botanisch gebrouwen 0.0% wit met teruggewonnen sinaasappel- en citroenschillen. Verfrissend & dorstlessend met uitgesproken tonen van fruit & citrus. Blust het pittige van lichte, Aziatische gerechten en complementeert toegankelijke visgerechten.

Bekijk het product

Jopen

Jopen Non IPA Ginger

Jopen Non IPA is het eerste alcoholarme bier van Jopen. Door het gebruik van een speciale gistsoort worden er tijdens het brouwproces nauwelijks suikers omgezet in alcohol. Daarnaast is er veel hop toegevoegd, waardoor deze IPA smaakvol en fruitig is.

Bekijk het product

Leffe

Leffe blond 0.0%

De Leffe Blond 0.0% is een nieuwe Leffe variant die een fruitige smaak combineert met een bittere toets en tegelijkertijd de karakteristieke smaak van kruidnagel, vanille en gerookt behoudt. Een heerlijk speciaalbier zonder alcohol, speciaal voor ieder moment.

Bekijk het product

Meer favorieten:

Meer alcoholvrij en -arm bier

Op zoek naar meer alchoholvrij en -arm bier voor op uw menukaart? Het aanbod is de laatste jaren flink uitgebreid. Bekijk hieronder het assortiment.

Bekijk meer aanbod