HANOS klant worden

Vraag nu uw wereldpas aan

De voordelen van de HANOS klantenpas

HANOS is meer dan een internationale horeca groothandel. U vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook volop culinaire inspiratie en specialistische kennis. Met de HANOS klantenpas kunt u terecht in alle 19 HANOS groothandels, bovendien profiteert u direct van vele voordelen:

  • een unieke totaalservice in food, non-food en heel veel vers onder één dak
  • ruim 80.000 producten van de hoogste kwaliteit
  • vakkundige adviezen en begeleiding van onze culinair adviseurs
  • tal van inspirerende activiteiten
  • scherpe acties en aanbiedingen

Professioneel inkopen

HANOS is een groothandel gericht op (horeca-)ondernemingen en organisaties die professioneel inkopen. Al onze klanten beschikken over een KvK-nummer en voldoen aan een aantal voorwaarden. We nemen pasaanvragen altijd zo spoedig mogelijk in behandeling waarna u automatisch bericht van ons ontvangt. Doordat uw klantnummer is gekoppeld aan uw onderneming, is onze klantenpas persoonlijk en niet overdraagbaar. De door u beschikbaar gestelde persoonsgegevens en de op uw profiel geregistreerde inkoopgegevens gebruiken we uitsluitend om onze communicatie zo goed mogelijk op uw onderneming af te stemmen.

Vraag eenvoudig online uw klantenpas aan

Bent u de ondernemer die nog niet in het bezit is van een HANOS klantenpas? Vraag dan vandaag nog eenvoudig online onze Wereldpas aan! Wilt u direct profiteren van ons uitgebreide assortiment en scherpe aanbiedingen? Dan bent u met uw KvK-gegevens uiteraard van harte welkom. Informeer bij de receptie naar een dagkaart en er gaat een wereld voor u open!