HANOS Bezorging

HANOS Bezorging

HANOS is sinds het begin in 1975 uitgegroeid tot een grote organisatie. Het beheer van het logistieke proces hebben wij bewust altijd binnen HANOS gehouden. Dit eigen logistieke netwerk beschouwen wij als één van onze pluspunten. Ons wagenpark beschikt over zo’n 300 vrachtwagens, die door heel Nederland, België en een deel van Duitsland rijden om onze klanten te leveren. Hierdoor kunnen we in goed overleg met onze klanten een passende leverfrequentie en levertijd bieden.

Specialistische kennis met persoonlijke aandacht

De integratie van onze uitbrengactiviteiten in de zelfbedieningsgroothandels is een van de belangrijke onderdelen van onze service. Door deze combinatie kunnen wij onze klanten bedienen vanuit één punt. Dit betekent dat onze klant in beide kanalen hetzelfde aanspreekpunt heeft met specialistische kennis, dat is voor ons service met persoonlijke aandacht!

Komt u in aanmerking voor bezorging?

Bij de mogelijkheden van bestellen en bezorgen wordt gekeken naar afname en ordergrote. Wij kijken graag samen naar uw mogelijkheden. Laat direct uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

HANOS Bezorging

Online bestellen

Online bestellen

De bezorging van uw producten hangt samen met online bestellen. Meer weten over online bestellen via HANOS?

Lees meer over online bestellen

Wilt u ook gebruik maken van HANOS bezorging, maar bent u nog geen klant?

Lees meer over de voordelen van klant worden.

Lees meer