HANOS Formules en Concepten

Bij HANOS kunt u voor meer terecht dan horecabenodigdheden. Door onze kennis te delen via onze magazines, couranten, nieuwsbrieven en digitale content willen we u op culinair gebied inspireren. Bovendien kunt u via ons platform FoodXperience heel veel bruikbare recepten vinden. En met onze partners, zoals Kaja en Van Gestel, willen we u ook op het gebied van inrichting en interieur een passend assortiment kunnen aanbieden.

Ons uiteindelijke doel is om u op alle vlakken een optimale horecaondersteuning te kunnen geven. We willen met u meedenken om te kijken waar uw kansen liggen. Hoe kunt u uw omzet verder verhogen? We hebben meer dan 40 jaar ervaring in de horecabranche en weten als geen ander waar u het verschil kan maken.

Onze formules en concepten zijn daarom ontworpen om direct een bijdrage te kunnen leveren aan een succesvolle bedrijfsvoering. Zo kan uw bediening met ons Lightspeed kassasysteem efficiënter te werk gaan. Met HANOS+ kunt u verschillende bedrijfsprocessen van uw restaurant automatiseren en dus vergemakkelijken. Denk aan de reserveringen, optimale tafelbezetting en een gasten enquête.

Een andere service die we bieden is AnyTyme. Een franchiseformule voor iedereen die een cafetaria of lunchroom wil beginnen. Daarnaast heeft u met Coffee Experience de mogelijkheid om een volledig koffieconcept aan te bieden. Schenkt u ook bier? Wij hebben een nauwe samenwerking met Veltins, een topmerk uit Duitsland, dus we kunnen u ook voorzien van een heerlijk Duits bier. Van de tap of in fles.

Wij zijn er voor u: de horecaprofessional, die elke dag topkwaliteit wil leveren aan haar klanten. Dat is ook precies waar wij elke dag hard voor werken. Lees hieronder meer over onze formules en concepten.

Bekijk de mogelijkheden

Logo AnyTyme

AnyTyme, de fast service formule

AnyTyme is een succesvolle franchiseformule voor iedereen die een cafetaria of lunchroom wil starten. U bent zelfstandig, maar mét professionele ondersteuning.

Lees meer

Coffe Experience

Coffee Experience

In samenwerking met diverse specialisten op het gebied van koffie, hebben we vier kant-en-klare concepten gelanceerd. Voor elke zaak de juiste koffie. 

Lees meer

Veltins bierbrouwerij partner van HANOS

Veltins

Een van de Duitse topbieren die nog steeds volgens het ‘Reinheitsgebot’ brouwen, dat wil zeggen, goede smaak en heerlijk fris kwaliteitsbier.

Lees meer

Lightspeed kassasysteem

Lightspeed

Een verfijnd en flexibel kassasysteem. IMet Lightspeed krijgt u grip op uw processen en kan uw personeel efficiënter werken, het is veel meer dan een kassasysteem.

Lees meer

Van dichtbij | IK KOOK BEWUST

IK KOOK BEWUST

Een keuze die beter is voor mens, dier en planeet. IK KOOK BEWUST helpt bij het maken van een verantwoorde en bewuste keuze.

Lees meer

Logo HANOS plus

HANOS Plus

HANOS Plus biedt u diverse afrekensystemen en calculatieprogramma's voor uw restaurant, keuken, inkoopproces en personeel.

Lees meer