HANOS Formules en Concepten

Bij HANOS kunt u voor meer terecht dan horecabenodigdheden. Culinaire inspiratie en kennis is allemaal on der één dak te vinden bij ons. Vanuit deze gedachte, het ondersteunen van uw onderneming zijn er verschillende formules en concepten die daar bij aansluiten. 

ban_log_anytyme_1711_747x498.png

AnyTyme, de fast service formule

Waarom aansluiten bij deze formule? U wilt zelf de ondernemer zijn, maar kan wel wat hulp gebruiken in de ondersteuning.

Lees meer

ban_partner_coffee_experience_1703_747x498.jpg

Coffee Experience

In samenwerking met diverse specialisten op het gebied van koffie, hebben we vier kant-en-klare concepten gelanceerd. Voor elke zaak de juiste koffie. 

Lees meer

ban_partner_ik_kook_bewust_verhaal_van_1710_747x498.jpg

Ik kOOK Bewust

Eerlijke, verantwoorde en streekeigen producten serveren aan uw gasten gaat makkelijk wanneer u kiest voor het ik kOOK Bewust assortiment.

Lees meer

Veltins bierbrouwerij partner van HANOS

Veltins

Een van de Duitse topbieren die nog steeds volgens het ‘Reinheitsgebot’ brouwen, dat wil zeggen, goede smaak en heerlijk fris kwaliteitsbier.

Lees meer

HANOS Plus

Een goed en succesvol horecabedrijf runnen, is een uitdaging waar elke horecaondernemer voor staat. Geen andere branche is zo veranderlijk als de horeca. U moet anticiperen op snelle veranderingen in de maatschappij, de wetgeving wordt steeds ingewikkelder, de kosten voor energie en inkopen lopen op en het vinden van vakbekwaam personeel blijft lastig. Natuurlijk heeft u op veel van deze processen geen invloed, maar als horecaondernemer moet u de gevolgen voor uw bedrijf wel sturen en in de hand hebben. HANOS Plus helpt u daarbij. Met een serie innovatieve systemen, kunt u een groot deel van uw processen automatiseren, hierdoor kunt u vooraf bijsturen en komt u achteraf niet meer voor vervelende verrassingen te staan. U heeft zo uw handen vrij om te investeren in de optimale ervaring voor uw gast.

Lees meer 

Concept ontwikkeling

Het principe van horecaondersteuning door HANOS is simpel: wij ondersteunen uw onderneming, denken mee en helpen waar we kunnen om de omzet te verhogen. Topkwaliteit is daarbij onze belangrijkste kernwaarde. HANOS geeft invulling aan horecaondersteuning via zijn fastservice formule AnyTyme en verschillende horecaconcepten.