HANOS Formules en Concepten

Bij HANOS kunt u voor meer terecht dan horecabenodigdheden. Culinaire inspiratie en kennis is allemaal on der één dak te vinden bij ons. Vanuit deze gedachte, het ondersteunen van uw onderneming zijn er verschillende formules en concepten die daar bij aansluiten. 

ban_log_anytyme_1711_747x498.png

AnyTyme, de fast service formule

Waarom aansluiten bij deze formule? U wilt zelf de ondernemer zijn, maar kan wel wat hulp gebruiken in de ondersteuning.

Lees meer

Coffee Experience

In samenwerking met diverse specialisten op het gebied van koffie, hebben we vier kant-en-klare concepten gelanceerd: Caffè Mondiano, Caffé Musetti en Le Piantagioni Del Caffè en My Estate Coffee. Elk concept met haar eigen kracht.

Mochten deze formules niet passend zijn voor uw organisatie, dan ontwikkelen we toch samen met u een geheel eigen concept via Your brand, Your blend & Your style, een unieke service in Nederland!

Zorg voor een beleving en de juiste koffie voor uw onderneming. Daar zorgen de specialisten van Coffee Experience voor.

Lees meer

ban_partner_coffee_experience_1703_747x498.jpg
ban_partner_ik_kook_bewust_verhaal_van_1710_747x498.jpg

Ik kOOK Bewust

Eerlijke, verantwoorde en streekeigen producten serveren aan uw gasten gaat makkelijk wanneer u kiest voor het ik kOOK Bewust assortiment.

Lees meer

Veltins

Een van de Duitse topbieren die nog steeds volgens het ‘Reinheitsgebot’ brouwen, dat wil zeggen, goede smaak en heerlijk fris kwaliteitsbier.

Lees meer

Veltins bierbrouwerij partner van HANOS

Concept ontwikkeling

Het principe van horecaondersteuning door HANOS is simpel: wij ondersteunen uw onderneming, denken mee en helpen waar we kunnen om de omzet te verhogen. Topkwaliteit is daarbij onze belangrijkste kernwaarde. HANOS geeft invulling aan horecaondersteuning via zijn fastservice formule AnyTyme en verschillende horecaconcepten.