HANOS Formules en Concepten

Bij HANOS kunt u voor meer terecht dan horecabenodigdheden. Door onze kennis te delen via onze magazines, couranten, nieuwsbrieven en digitale content willen we u op culinair gebied inspireren. Bovendien kunt u via ons platform FoodXperience heel veel bruikbare recepten vinden. En met onze partners, zoals Kaja en Van Gestel, willen we u ook op het gebied van inrichting en interieur een passend assortiment kunnen aanbieden.

Met onze formules en concepten willen we u als ondernemer handvaten geven om uw omzet verder te verhogen. U profiteert zo maximaal van onze expertise in het vakgebied.

Bekijk onze mogelijkheden

Logo AnyTyme

AnyTyme, de fast service formule

AnyTyme is een succesvolle franchiseformule voor iedereen die een cafetaria of lunchroom wil starten. U bent zelfstandig, maar mét professionele ondersteuning.

Lees meer

Coffe Experience

Coffee Experience

In samenwerking met diverse specialisten op het gebied van koffie, hebben we vier kant-en-klare concepten gelanceerd. Voor elke zaak de juiste koffie. 

Lees meer

Veltins bierbrouwerij partner van HANOS

Veltins

Een van de Duitse topbieren die nog steeds volgens het ‘Reinheitsgebot’ brouwen, dat wil zeggen, goede smaak en heerlijk fris kwaliteitsbier.

Lees meer

ban_lightspeed_0619.jpg

Lightspeed

Een verfijnd en flexibel kassasysteem. Met Lightspeed krijgt u grip op uw processen en kan uw personeel efficiënter werken, het is veel meer dan een kassasysteem.

Lees meer

Van dichtbij | IK KOOK BEWUST

IK KOOK BEWUST

Een keuze die beter is voor mens, dier en planeet. IK KOOK BEWUST helpt bij het maken van een verantwoorde en bewuste keuze.

Lees meer

Logo HANOS plus

HANOS Plus

HANOS Plus biedt u diverse afrekensystemen en calculatieprogramma's voor uw restaurant, keuken, inkoopproces en personeel.

Lees meer