Culinaire inspiratie bij HANOS

HANOS is meer dan een internationale horeca groothandel, u vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. Ontdek de actuele thema’s of maak hieronder direct een keuze en lees meer over onze concepten, inspireerde klantverhalen, culinaire inspiratie per thema of onze activiteiten & masterclasses.

Inspiratie en recepten voor het voorjaar

Verrassend voorjaar

Het culinaire voorjaar brengt altijd veel moois met zich mee, van de eerste groente van de volle grond tot mals vlees. Prachtige producten, van de beste kwaliteit dankzij het vakmanschap van onze gespecialiseerde partners. Bij HANOS kijken we dan ook altijd reikhalzend uit naar het voorjaar. De pure producten, fijne smaken en frisse kleuren weten onze culinair specialisten altijd te inspireren. We staan dan ook te popelen om samen met u uw gasten te verrassen met het voorjaar!

Bij HANOS helpen we u graag om dat te creëren. Samen met u zoeken we de warmte op.

Laat u inspireren


Heerlijk Buiten | HANOS

Heerlijk Buiten

Ontdek alles om heerlijk buiten te genieten! Of dit nu samen in eigen tuin is of geserveerd om mee te nemen. Bereid u vast voor op een sfeervol terras, een zomerse drankenkaart of een nieuw barbecueconcept. Wij denken graag met u mee om dit met de juiste middelen te doen.

Lees hier meer

Alles voor Moederdag | HANOS

Alles voor Moederdag

Moederdag staat weer voor de deur! Moederdag is hét ideale moment om alle moeders extra in het zonnetje te zetten. Onze chefs en specialisten zijn weer druk aan de slag gegaan om voor u de mooiste producten voor Moederdag te selecteren. Laat u inspireren door ons assortiment en verrassende recepten.

Laat u inspireren

Thuismenu | HANOS

Bezorgen en afhalen

Binnen de huidige maatregelen is bezorgen en afhalen een oplossing om omzet te blijven draaien. Bij HANOS vindt u alle benodigdheden voor uw thuismenu. Op deze manier kunnen uw gasten toch een beetje de ervaring beleven van een diner in uw restaurant.

Alles voor uw thuismenu

Volg een online workshop of masterclass

Livestreams workshops & masterclasses

Laat u inspireren! Een aantal workshops & masterclasses vinden doorgang via een livestream. Zo kunnen we u op afstand blijven inspireren. Bekijk de geplande livestreams en zet de data alvast in uw agenda.

Bekijk livestreams terug

Livestreams | HANOS

 

CONCEPTEN

FoodXperience

FoodXperience

Hét platform van HANOS voor inspirerende recepten, bijzondere verhalen van bekende chefs, handige tips&tricks en de laatste horeca-evenementen.

Ga naar FoodXperience

Ik kook bewust

IK KOOK BEWUST

Ons concept IK KOOK BEWUST helpt u met het kiezen voor producten die in het seizoen, duurzaam geproduceerd en van dichtbij zijn. 

Ontdek IK KOOK BEWUST

Coffee & Tea Experience

Coffee & Tea Experience

Met ons concept Coffee & Tea Experience bieden we u een totaaloplossing op het gebied van koffie en thee. De smaken, kopjes, koffie- en theekaarten. We regelen alles voor u.

Ga naar Coffee & Tea Experience

INSPIRERENDE KLANTVERHALEN

Maak kennis met ondernemers met lef en visie, die zowel oog hebben voor traditie als voor de toekomst, laat u inspireren.

Bijvoorbeeld het verhaal van Restraurant Oxalis in Wervershoof.

Lees alle klantverhalen

INSPIRATIE PER THEMA

ban_inp_smaken_seizoen_champignon_1910_747x498.jpg

Het product

Aan de slag met vis, wild of bier? Hier vind u alle inspiratie per productgroep: vers, non-food, food en dranken.

Bekijk productinspiratie

ban_inp_smaken_seizoen_pompoen_1910_747x498.jpg

Smaken van het seizoen

Elk seizoen heeft zijn eigen smaken en ingrediënten voor het creëren van de beste gerechten. Wij inspireren u graag.

Bekijk alle smaken

ban_mag03_bites_werelds_1905_747x498.jpg

Thema's en specials

Op zoek naar inspiratie binnen een relevant culinair thema zoals ‘vegan’ of ‘casual dining’? Wij hebben enkele thema’s uitgelicht.

Bekijk thema's en specials