Culinaire inspiratie bij HANOS

HANOS is meer dan een internationale horeca groothandel, u vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. Ontdek de actuele thema’s of maak hieronder direct een keuze en lees meer over onze concepten, inspireerde klantverhalen, culinaire inspiratie per thema of onze activiteiten & masterclasses.

Zin in de zomer!

Zomer, het ideale moment om buiten mensen te ontmoeten. Samen eten, drinken en genieten. Juist nu zijn we op zoek naar een plek waar we ontspannen samen kunnen komen. Er is niets dat van samen zijn meer een feestje maakt dan goed eten en drinken.

Bij HANOS vindt u alles om van deze zomer een bijzondere ervaring te maken. Maak van uw barbecue een spektakel met Big Meat, denk aan een verrassende brisket, imposante tomahawk steak of botermalse varkensnek. Maak de maaltijd compleet met de nieuwste zomerse drankjes, van mocktails en no alcohol beer tot heerlijke rosé en frisse gin & tonics.

Laat u inspireren

Activiteiten

Say Cheesecake | Verassende smaken cheesecake

Tip van onze inkoper

3 x Verrassende smaken cheesecake op een luchtige koekbodem en 3 x chocolademousses zoals een chocolademousse hoort te zijn.

Ontdek de producten

Veiligheiddscherm

Oplossingen voor smart distance

Om het werken op afstand volgens de richtlijnen mogelijk te maken, bieden wij verschillende oplossingen aan. Van veiligheidsschermen tot communicatiematerialen.

Bekijk de oplossingen

Haring | HANOS

Vis

De zomer is hét seizoen van haring en mosselen, maar er is nog veel meer te ontdekken op het gebied van vis. Wij vertellen u graag alles over de schatten uit de zee!

Lees alles over vis

Volg een online workshop

Livestreams workshops & masterclasses

Laat u inspireren! Een aantal workshops & masterclasses vinden doorgang via een livestream. Zo kunnen we u op afstand blijven inspireren. Bekijk de geplande livestreams en zet de data alvast in uw agenda.

Lees meer

Activiteiten

 

CONCEPTEN

FoodXperience

FoodXperience

Hét platform van HANOS voor inspirerende recepten, bijzondere verhalen van bekende chefs, handige tips&tricks en de laatste horeca-evenementen.

Ga naar FoodXperience

IK KOOK BEWUST

IK KOOK BEWUST

Ons concept IK KOOK BEWUST helpt u met het kiezen voor producten die in het seizoen, duurzaam geproduceerd en van dichtbij zijn. 

Ontdek IK KOOK BEWUST

Coffee & Tea Experience | HANOS

Coffee & Tea Experience

Met ons concept Coffee & Tea Experience bieden we u een totaaloplossing op het gebied van koffie en thee. De smaken, kopjes, koffie- en theekaarten. We regelen alles voor u.

Ga naar Coffee & Tea Experience

INSPIRERENDE KLANTVERHALEN

Maak kennis met ondernemers met lef en visie, die zowel oog hebben voor traditie als voor de toekomst, laat u inspireren.

Bijvoorbeeld het verhaal van Restraurant Ledeboer, hier voert Rick Blanken In het voormalig bankiersgebouw in Almelo een strak beleid. Hoe vindt hij die balans tussen passie voor het vak en het leven ernaast?

Lees alle klantverhalen

INSPIRATIE PER THEMA

ban_inp_smaken_seizoen_champignon_1910_747x498.jpg

Het product

Aan de slag met vis, wild of bier? Hier vind u alle inspiratie per productgroep: vers, non-food, food en dranken.

Bekijk productinspiratie

ban_inp_smaken_seizoen_pompoen_1910_747x498.jpg

Smaken van het seizoen

Elk seizoen heeft zijn eigen smaken en ingrediënten voor het creëren van de beste gerechten. Wij inspireren u graag.

Bekijk alle smaken

ban_mag03_bites_werelds_1905_747x498.jpg

Thema's en specials

Op zoek naar inspiratie binnen een relevant culinair thema zoals ‘vegan’ of ‘casual dining’? Wij hebben enkele thema’s uitgelicht.

Bekijk thema's en specials

ACTIVITEITEN & MASTERCLASSES

Inspireren, innoveren en enthousiasmeren! Dat zijn de belangrijkste uitgangspunten die wij willen overbrengen tijdens masterclasses en activiteiten.

Bekijk onze evenementenkalender blijft op de hoogte van de horeca activiteiten, beurzen en culinaire evenementen in uw horeca groothandel.

Bekijk alle activiteiten

Activiteiten


Kom voor meer inspiratie ook naar uw dichtstbijzijnde vestiging. Op alle afdelingen van onze groothandels staan vakspecialisten voor u klaar. Ze adviseren u graag over bijvoorbeeld de wijnkaart of toepassingsmogelijkheden van (seizoens)producten.