Bied uw gasten de ultieme koffie-ervaring!

Bij HANOS weten we als geen ander dat het niet makkelijk is om uw gasten het perfecte kopje koffie te presenteren. De sterkte van de bonen, het land van herkomst, de topping, de presentatie van het kopje. Allemaal aspecten die beïnvloeden hoe gasten uw koffie ervaren. Met de juiste koffiepresentatie kunt u een blijvende positieve indruk achterlaten bij uw gasten.

Om u te helpen de perfecte kop koffie te bereiden, presenteert HANOS u 'Coffee Experience'. Dit is ons totaalconcept koffie, dat uiteenvalt in vier concepten. Hiermee geeft u gasten altijd de optimale koffiebeleving. Wij nemen u graag mee in de wereld van koffie. Lees meer over onze koffieconcepten of stel direct uw vragen:

Contact opnemen

Voordelen

  • Altijd het juiste koffieconcept voor uw zaak
  • Advies van onze koffiespecialisten
  • Creëer uw eigen koffiemelange

Instructie in- en uitschakelen espressomachines en volautomaten

In deze onzekere tijden maakt u wellicht geen gebruik van uw espressomachine en/of volautomaten. Lees hier hoe u uw machines op de juiste manier in- en uitschakelt.

Lees de instructie

Caffè Mondiano | Coffee Experience

Caffè Mondiano

Caffè Mondiano selecteert sinds jaar en dag kwaliteitskoffie. Om het perfecte kopje koffie te bereiden en te presenteren, is alles samengebracht in één totaalconcept. Mondiano is ook beschikbaar als theeconcept.

Lees meer

Your Brand, Your Blend & Your Style | Coffee Experience

Your Brand, Your Blend & Your Style

Your Brand, Your Blend & Your Style geeft invulling aan een koffiemerk met de identiteit van de ondernemer. Een gepersonaliseerd koffieconcept passend bij de uitstraling van uw zaak. Bekijk de mogelijkheden van dit concept.

Lees meer

Musetti | Coffee Experience

Caffé Musetti

Caffé Musetti genoot al in 1934 bekendheid door geselecteerde koffiemelanges die op traditionele Italiaanse wijze werden gebrand. Het is een exclusief merk waarmee u het perfecte kopje koffie serveert. Musetti is ook beschikbaar als theeconcept.

Lees meer

My Estate Coffee | Coffee Experience

My Estate Coffee

My Estate Coffee wordt vers op bestelling gebrand. Hierdoor ontvangt u altijd de beste kwaliteit koffie. Tijdens het branden van iedere koffiesoort wordt er zorgvuldig gelet op het behoud kwaliteit.

Lees meer

Barlatte | Coffee Experience

Barlatte

Coffee Experience is een totaalconcept. Naast alle ingrediënten om de perfecte koffie mee te maken, biedt Coffee Experience hier ook de apparatuur voor aan.

Bij een perfecte koffie hoort perfect melkschuim. De Barlatte is een apparaat waarmee u met één druk op de knop binnen 10 seconden het perfecte melkschuim maakt voor al uw koffievariaties. De Barlatte beschikt over zes verschillende functies die u eenvoudig kiest via het display. De Barlatte kunt u bovendien helemaal instellen naar uw wensen.

  • Altijd het perfecte melkschuim
  • Juiste hoeveelheid melk
  • De zekerheid van de perfecte koffievariëteit


Lees meer

HANOS biedt u koffie-inspiratie

Niet alleen de koffie zelf, maar ook de manier waarop u uw koffie presenteert beïnvloedt de algehele koffiebeleving van uw gasten. Naast Coffee Experience gaat HANOS verder om u te helpen met uw koffiepresentatie. Op ons online platform FoodXperience vindt u inspirerende recepten gedeeld door FoodXperience en vakgenoten. Met deze bijzondere recepten zet u altijd iets op tafel waarmee u uw gasten kunt verrassen! Bekijk hieronder enkele voorbeelden van inspirerende koffiepresentaties.

ban_fbo_cof_chai_spice_coffee_747x498_1911.jpg

Chai Spice Coffee

Lungo koffie met steranijs, kaneel, kardemon. Gepresenteerd met kaneelwafeltjes voor de finishing touch.

Bekijk op FoodXperience

ban_fbo_cof_peppermint_coffee_747x498_1911.jpg

Peppermint Coffee & chocolate lolly

Espresso met chocolade- en pepermuntsiroop en een chocoladelolly. Gegarneerd met munt voor een verrassend frisse smaak.

Bekijk op FoodXperience

ban_fbo_cof_honey_peanut_latte_747x498_1911.jpg

Peanut dream

Interessante combinatie van espresso met pindakaas. Gegarneerd met honing voor een subtiel zoete smaak.

Bekijk op FoodXperience