Coffee Experience

Coffee Experience | Koffieconcepten voor de horeca

Verrijk uw koffiebeleving met Coffee Experience!


Onze ervaren koffiespecialisten weten precies hoe u het perfecte kopje koffie kunt presenteren. Er zijn veel aspecten die de ervaring van uw gasten kunnen beïnvloeden, zoals de sterkte of herkomst van de bonen maar ook de presentatie. Wij helpen u graag bij het samenstellen hiervan. Wij nemen u mee in de wereld van koffie en laten u kennismaken met onze vijf unieke concepten: Caffè Mondiano, Caffè Musseti, My Estate Coffee, Your Brand, Your Blend & Your Style en Chilly Coffee.

Voordelen

  • Hét perfecte kopje koffie voor uw zaak
  • Advies van onze gecertificeerde barista’s
  • Professionele apparatuur
  • Servies in bruikleen

Lees alles over de verschillende concepten:

Caffé Musetti

Caffé Musetti is een exclusief merk waarmee u het perfecte Italiaanse kopje koffie serveert. Wij bieden Caffé Musetti aan als compleet koffieconcept. De koppen, schotels en randproducten zijn allen voorzien van het bekende Caffé Musetti logo.

Lees meer

Caffè Mondiano

Caffè Mondiano selecteert sinds jaar en dag kwaliteitskoffie. Om het perfecte kopje koffie te bereiden en te presenteren, is alles samengebracht in één totaalconcept. Mondiano is ook beschikbaar als theeconcept.

Lees meer

Your Brand, Your Blend & Your Style

Uw eigen samengestelde koffie melange in een gepersonaliseerde verpakking. Van het bedrukken van koffiekopjes tot de suikerzakjes. Een gepersonaliseerd koffieconcept passend bij de uitstraling van uw zaak.

Lees meer

Chilly Coffee

Chilly Coffee is een heerlijke premium koffie gecombineerd met melk en ijs en is daardoor een ultieme zomerse en verkoelende traktatie. Serveer de Chilly Coffee op traditionele wijze met een toefje slagroom of verras uw gasten met een caramel of chocolate Frappé.

Lees meer

My Estate Coffee

Het unieke karakter van My Estate coffee zit in de herkomst van de koffie met ieder een eigen bijzondere smaak. Iedere bestelling wordt vers voor u gebrand en is hoog van kwaliteit.

Lees meer

Barlatte

Bij een perfecte koffie hoort perfect melkschuim. De Barlatte is een apparaat waarmee u met één druk op de knop binnen 10 seconden het perfecte melkschuim maakt voor al uw koffievariaties.

Lees meer


Coffee Experience MVO

Ontdek de wereld van duurzame koffie bij HANOS! Koffie is een onmisbaar ritueel in ons dagelijks leven en door uw koffie in te kopen bij HANOS draagt u direct bij aan een betere wereld. Ontdek diverse certificeringen en geniet van eerlijke prijzen, kwaliteit en transparantie. Verken ons uitgebreide assortiment en maak duurzaamheid onderdeel van uw koffiebeleving.

Bekijk de brochure

Coffee Experience MVO

De juiste koffieapparatuur

Wij hebben voor iedere zaak bijpassende koffieapparatuur in huis. Zo bieden we onder andere espressomachines, volautomaten en filterapparatuur aan. Daarnaast kunnen wij ook een koffiemachine opbouwen geheel naar uw wens, geen uitdaging is te groot!

Lees meer

HANOS biedt u koffie-inspiratie

Niet alleen de koffie zelf, maar ook de manier waarop u uw koffie presenteert beïnvloedt de algehele koffiebeleving van uw gasten. Naast Coffee Experience gaat HANOS verder om u te helpen met uw koffiepresentatie. Op ons online platform FoodXperience vindt u inspirerende koffie- en theerecepten waarmee u uw gasten kunt verrassen.

Meer weten over de koffieconcepten en de mogelijkheden voor uw horecazaak?

Neem contact met ons op en wij kijken graag samen naar de mogelijkheden.

HANOS concepten en formules

Met onze concepten en formules geven we u handvaten om uw omzet verder te verhogen en het meest optimale uit uw onderneming te halen. Wilt gebruikt maken van deze mogelijkheden, maar bent u nog geen klant? Registreer u vandaag nog als HANOS-klant.

Klant worden Lees meer