Coffee Experience | Koffieconcepten voor de horeca

Bied uw gasten de ultieme koffie-ervaring!


Bij HANOS weten we als geen ander dat het niet makkelijk is om uw gasten het perfecte kopje koffie te presenteren. De sterkte van de bonen, het land van herkomst, de topping, de presentatie van het kopje. Allemaal aspecten die beïnvloeden hoe gasten uw koffie ervaren.

Om u te helpen de perfecte kop koffie te bereiden, presenteert HANOS u 'Coffee Experience'. Dit is ons totaalconcept koffie, dat uiteenvalt in vier concepten: Caffè Mondiano, Caffè Musseti, My Estate Coffee en Your Brand, Your Blend & Your Style. Hiermee geeft u gasten altijd de optimale koffiebeleving. Wij nemen u graag mee in de wereld van koffie. Lees meer over onze koffieconcepten of stel direct uw vragen:

Contact opnemen

Voordelen

  • Altijd het juiste koffieconcept voor uw zaak
  • Advies van onze koffiespecialisten
  • Creëer uw eigen koffiemelange

Lees alles over de verschillende concepten:

Chilly Coffee

Nieuw: Chilly Coffee

Chilly Coffee is een zomerse en verkoelende traktatie. Heerlijke premium koffie gecombineerd met melk en ijs. Een romige sensatie die ook perfect gecombineerd kan worden met onze 1883 Maison Routin Caramel & Chocolate topping sauzen. Laat uw gasten genieten van een heerlijke caramel of chocolate Frappé of serveer de Chilly Coffee op traditionele wijze met een toefje slagroom. Chilly Coffee Frappé is gemakkelijk te bereiden met een blender of gebruik onze granita machine-huuractie voor een supersnelle bereiding.

Lees meer

Caffè Mondiano | Coffee Experience

Caffè Mondiano

Caffè Mondiano selecteert sinds jaar en dag kwaliteitskoffie. Om het perfecte kopje koffie te bereiden en te presenteren, is alles samengebracht in één totaalconcept. Mondiano is ook beschikbaar als theeconcept.

Lees meer

Your Brand, Your Blend & Your Style | Coffee Experience

Your Brand, Your Blend & Your Style

Your Brand, Your Blend & Your Style geeft invulling aan een koffiemerk met de identiteit van de ondernemer. Een gepersonaliseerd koffieconcept passend bij de uitstraling van uw zaak. Bekijk de mogelijkheden van dit concept.

Lees meer

My Estate Coffee | Coffee Experience

My Estate Coffee

My Estate Coffee wordt vers op bestelling gebrand. Hierdoor ontvangt u altijd de beste kwaliteit koffie. Tijdens het branden van iedere koffiesoort wordt er zorgvuldig gelet op het behoud kwaliteit.

Lees meer

Musetti | Coffee Experience

Caffé Musetti

Caffé Musetti genoot al in 1934 bekendheid door geselecteerde koffiemelanges die op traditionele Italiaanse wijze werden gebrand. Het is een exclusief merk waarmee u het perfecte kopje koffie serveert. Musetti is ook beschikbaar als theeconcept.

Lees meer

Musetti

Benieuwd naar de ervaring van één van de vier concepten: Caffé Musetti?

Lees het verhaal van John van de horecazaak Passi in Horst. "Als een Italiaanse gast bij ons koffie bestelt en ‘buon caffè' zegt, is de missie geslaagd".

Lees het verhaal
Barlatte | Coffee Experience

Barlatte 

De professionele melkopschuimer voor de horeca

Bij een perfecte koffie hoort perfect melkschuim. De Barlatte is een apparaat waarmee u met één druk op de knop binnen 10 seconden het perfecte melkschuim maakt voor al uw koffievariaties. De Barlatte beschikt over zes verschillende functies die u eenvoudig kiest via het display. De Barlatte kunt u bovendien helemaal instellen naar uw wensen.

  • Altijd het perfecte melkschuim
  • Juiste hoeveelheid melk
  • De zekerheid van de perfecte koffievariëteit


Lees meer over Barlatte

De juiste koffieapparatuur

Maak kennis met onze diverse typen apparatuur. We lichten per type machine één/een paar apparaten toe met de bijbehorende specificaties, om u zo een beeld te geven van de diverse typen apparatuur. Naast deze apparatuur kunnen wij een koffiemachine opbouwen geheel naar uw wens, geen uitdaging is te groot!

Lees meer
Apparatuur | Coffee Experience

In- en uitschakelen espressomachines en volautomaten

Wanneer u uw espressomachine en/of volautomaten tijdelijk niet gebruikt, zijn bij het opstarten een paar belangrijke stappen van groot belang. Onze koffiespecialist vertelt u in verschillende video’s hoe u uw machine op de juiste manier in- en uitschakelt.

Lees de instructie

HANOS biedt u koffie-inspiratie

Niet alleen de koffie zelf, maar ook de manier waarop u uw koffie presenteert beïnvloedt de algehele koffiebeleving van uw gasten. Naast Coffee Experience gaat HANOS verder om u te helpen met uw koffiepresentatie. Op ons online platform FoodXperience vindt u inspirerende recepten gedeeld door FoodXperience en vakgenoten. Met deze bijzondere recepten zet u altijd iets op tafel waarmee u uw gasten kunt verrassen! Bekijk hieronder enkele voorbeelden van inspirerende koffiepresentaties.

Meer weten over de koffieconcepten en de mogelijkheden voor uw horecazaak?

Neem contact met ons op en wij kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Concepten en formules

Met onze concepten en formules geven we u handvaten om uw omzet verder te verhogen en het meest optimale uit uw onderneming te halen. Wilt gebruikt maken van deze mogelijkheden, maar bent u nog geen klant? Registreer u vandaag nog als HANOS-klant.

Klant worden Lees alles over de mogelijkheden