Coffee Experience

Koffie: ’s Werelds populairste en meest gedronken warme drank, zowel thuis als in de horeca. Daar weten wij alles van. Koffie kan zowel koud als warm gedronken worden, als koffie-variatie of als cocktail of verwerkt in desserts. U weet er ongetwijfeld al een en ander vanaf, maar wellicht kunt u de beleving nog naar een hoger niveau brengen.

Met Coffee Experience laat u uw klanten genieten van de heerlijke wereld van koffie en thee. Kies één van de professionele koffie- of theeconcepten en ga op ontdekkingsreis door verschillende smaken, exclusieve apparatuur en de lekkerste en heetste trends. Van het branden van de koffiebonen tot aan het uitzoeken van het perfecte lepeltje voor uw cappuccino. Al deze elementen onderdeel maken onderdeel uit van één grote koffiebeleving. Een beleving die Coffee Experience graag voor u faciliteert.

Waarom Coffee Experience?

Met Coffee Experience, bent u voorzien van een totaaloplossing. Alle componenten vindt u bij ons onder één dak. En dat gaat veel verder dan alleen het uitzoeken van de meest geschikte boon of koffiemachine. Wij verzorgen o.a. kwaliteitscontroles, trainingen voor uw barista’s, koffiekaarten op maat en kleding voor de bediening. Een advies volledig op maat voor uw onderneming.

Altijd de juiste koffie

In samenwerking met diverse specialisten op het gebied van koffie, hebben wij vier kant-en-klare concepten gelanceerd:

Elk concept met haar eigen kracht. Mochten deze formules niet passend zijn voor uw organisatie, dan ontwikkelen we toch samen met u een geheel eigen concept via Your brand, Your blend & Your style, een unieke service in Nederland!

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Neem contact met ons op