Al uw koffie- en theebenodigdheden voor de horeca

Maak kennis met onze concepten


Wilt u uw gasten een perfecte koffie- en theebeleving bieden? Kies dan één van onze professionele koffie- of theeconcepten en ga op ontdekkingsreis door verschillende smaken, exclusieve apparatuur en nieuwste trends.

Van het branden van de koffiebonen, servies met uw bedrijfslogo tot aan heerlijke koffiespecials. Al deze elementen zijn onderdeel van één grote koffie- en theebeleving. Een beleving die wij graag voor u faciliteren. Lees hieronder meer of vul het contactformulier in en geef bij de aan dat u interesse heeft in de Coffee & Tea Experience. We kijken samen naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Voordelen

  • Keuze uit meerdere totaalconcepten
  • Ontdek een breed assortiment smaken
  • Vakkundige adviezen van onze barista's
  • Professionele apparatuur van topmerken
  • Uw logo op servies en overige artikelen
  • Maak vrijblijvend een afspraak

Coffee Experience
Vier verschillende koffieconcepten en altijd passend apparatuur

Met onze koffieconcepten creëert u een warme sfeer en geeft u uw gasten een heerlijke koffiebeleving. Bovendien hebben we alle kennis in huis om u optimaal te adviseren. En komen we graag bij u langs om demonstraties te geven van professionele apparatuur.

Start uw Coffee Experience

Tea Experience
Vijf verschillende theeconcepten

Onze theeconcepten staan garant voor ontspanning bij uw gasten. Of zij nu thee bestellen na het dessert, als tussendoortje in de middag of als opstartmoment in de ochtend, met de grote varieteit aan smaken waaruit u kunt kiezen, schenkt u altijd de perfecte thee.

Start uw Tea Experience

 


Koffie en thee inspiratie

 Zowel koffie als thee lenen zich uitstekend voor de lekkerste cocktails of ‘specials’. Op ons inspiratieplatform FoodXperience zijn heel veel verschillende recepten te vinden, of het nu gaat om koud of warm en met of zonder alcohol; u vindt altijd een drank passend bij uw zaak! .

Koffie & Thee recepten

Koffie & Thee recepten

Koffie & Thee recepten

Musetti
Benieuwd naar de mogelijkheden van Coffee of Tea Experience voor uw zaak?
 
Neem contact op en we kijken graag samen naar de mogelijkheden!
 
Neem contact met ons op

HANOS concepten en formules

Met onze concepten en formules geven we u handvaten om uw omzet verder te verhogen en het meest optimale uit uw onderneming te halen. Wilt gebruikt maken van deze mogelijkheden, maar bent u nog geen klant? Registreer u vandaag nog als HANOS-klant.

Klant worden Lees meer