Lightspeed kassasysteem

Het alles-in-één kassasysteem voor elk terras en horecazaak

Lightspeed is een verfijnd en flexibel kassasysteem, speciaal ontwikkeld voor de horeca. Met Lightspeed kunt u efficiënt en kostenbewust werken. De kassa neemt u het werk uit handen, waardoor u meer tijd en aandacht kunt besteden aan uw gasten.

Neem contact met ons op

Voordelen

  • Een altijd werkend kassasysteem
  • Zeer goedkoop instap tarief
  • Gepersonaliseerd vloerplan
  • Beheer uw hele zaak met één systeem
  • Gratis onboarding en 24/7 support
Lightspeed kassasysteem

Gebruiksvriendelijk systeem

Een training is niet nodig, een kleine uitleg is al voldoende om met Lightspeed te kunnen werken. Het inwerken gaat dan erg snel, wat prettig is voor het personeel.  

Klantenbinding

Leer gasten beter kennen door bezoeken en favoriete menu-items te registreren in het kassasysteem. Personeelsleden weten precies hoe ze jouw gasten een persoonlijke en unieke service kunnen bieden. Zo kan probleemloos het lievelingstafeltje tijdens een reservering klaargezet worden.

Alles op één plek beschikbaar

Alle software van Lightspeed kan naadloos op elkaar aangesloten worden. Hierdoor krijgt u een systeem waarmee u aan al uw behoeftes voldoet. Van het opnemen van bestellingen tot voorraadbeheer en van dagrapportages tot personeelsplanning. Ook is het mogelijk uw gerechten te voorzien van productinformatie. Het bedienend personeel kan desgevraagd meteen informatie verstrekken aan gasten. Dat komt professioneel over én scheelt tijd. Het is ook mogelijk direct te integreren met alle maaltijdbezorgers. Zo komen de online bestellingen ook gewoon binnen in het Lightspeed kassasysteem.

Geen internet? Geen probleem.

Daarnaast is Lightspeed ook beschikbaar in een offline-modus. Mocht u op het terras geen internet hebben of wanneer het internet uitvalt, blijft Lightspeed dus functioneren. Zo kunnen u en uw personeel altijd blijven werken.

Lightspeed kassasysteem | HANOS

Wilt u meer weten over lightspeed en de mogelijkheden?

Voor meer informatie kunt u het beste een afspraak maken om een demo te plannen met één van onze accountmanagers.

HANOS concepten en formules

Met onze concepten en formules geven we u handvaten om uw omzet verder te verhogen en het meest optimale uit uw onderneming te halen. Wilt gebruikt maken van deze mogelijkheden, maar bent u nog geen klant? Registreer u vandaag nog als HANOS-klant.

Klant worden Lees meer