Lightspeed kassasysteem

Maakt het makkelijker

Lightspeed restaurant werkt voor elke zaak, door de slimme technologie en handige bediening is het voor iedereen toegankelijk en snel werkbaar. Met Lightspeed krijgt u grip op uw processen en kan uw personeel efficiënter werken, het is veel meer dan een kassasysteem.

  • Gepersonaliseerd vloerplan
  • Real-time menu management
  • Beheer je hele zaak met één systeem
  • Gratis onboarding en 24/7 support

Maak direct een afspraak

Efficiënter werken

Een training is niet nodig, een kleine uitleg daarentegen voldoende om met Lightspeed te kunnen werken. Het inwerken gaat dan erg snel. Hiermee kan er dus sneller gewerkt worden en zijn de werknemers tevreden. Een ding is vaak de fooi, ook dat kan perfect geregeld worden met Lightspeed restaurant. De fooien kunnen transparant verwerkt worden, ongeacht hoe het binnen komt en zo verdeeld worden over het team. Geen vergissingen, scheve gezichten en miscommunicatie meer.

Klantenbinding

Vaste gasten toevoegen in het systeem met een klantprofiel. Leer ze kennen en speel in op hun behoeften. Een tevreden gast is vaak een terugkeren de gast. Zo kan probleemloos het lievelingstafeltje tijdens een reservering klaargezet worden.

Alles op één plek beschikbaar 

 Alle software van Lightspeed kan naadloos op elkaar aangesloten worden. Hierdoor krijgt u een systeem waarmee u aan al uw behoeftes voldoet. Het voordeel hiervan is dat u naast de betalingen hier ook bestellingen in kan verwerken waar de tijd op aangegeven staat. Zo weet u precies hoe lang een klant moet wachten op zijn/haar bestelling.

44.jpg

Daarnaast is Lightspeed ook beschikbaar in een offline-modus, mocht u op het terras geen internet hebben of valt het internet uit. Lightspeed blijft functioneren, zo kunt u en uw personeel altijd blijven werken.

Wilt u meer weten?

Voor meer informatie kunt u het beste een afspraak maken om een demo te plannen met onze accountmanager.

Laat uw gegevens achter