Koken op het terras

Professioneel buiten koken

Slow én live cooking op het terras zijn populair! Bij voorkeur met grote stukken vlees, hele vissen en grote garnalen. In ons assortiment vindt u een aantal interessante vleesproducten voor op de barbecue, zoals picanha, entrecote, bavette en nog veel meer.

Op de non-foodafdeling van uw groothandel vindt u tal van barbecues, buitenkeukens, rookovens en al het toebehoren hiervoor. Van gedroogde wijnranken voor een heerlijke extra (rook)smaak tot de beste aanmaakschijven.

Hieronder vindt u nog veel meer inspiratie: van de lekkerste recepten om buiten te bereiden tot inspirerende interviews en tips&tricks voor het gebruik van de juiste houtskool voor uw barbecue.


Professioneel buiten koken wordt gemakkelijk met een Big Green Egg. Vanuit zijn ‘pure passie on tour’ is Leonard Elenbaas de absolute kenner op het gebied van werken met de Big Green Egg. In de livestream Masterclass Big Green Egg van vrijdag 17 april 2020 leert hij u naast de basisbeginselen o.a. alles over roken & grillen, à la minute service en gastronomisch werken met de Big Green Egg.


Hieronder hebben wij enkele recepten voor u op een rijtje gezet die perfect passen bij bereidingen op de barbecue. Bekijk voor meer inspirerende recepten ons online platform FoodXperience.

ban_rec_pulled_pork_1607_747x747.jpg

Low and slow zijn de toverwoorden bij de bereiding van pulled pork; van oorsprong een streetfoodgerecht.


Bekijk het recept

ban_rec_biefstuk_spicy_rub_1607_747x747.jpg

Wat is uw favoriete rub? Deze rub is simpel om te maken en smaakt geweldig op Cervena topside.


Bekijk het recept

ban_rec_mosselen_dichte_bbq_1607_747x747.jpg

Wist u dat mosselen en barbecueën perfect samengaan? Maak bijvoorbeeld eens mosselen van de dichte barbecue!

Bekijk het recept

OFYR

Dé nieuwe manier van outdoor koken en grillen! Deze vuurschaal staat niet alleen mooi op het terras, maar fungeert tevens als efficiënt kookoppervlak door de brede, platte rand rondom de kegelvormige schaal. Hierop kan er voor 50 personen op gekookt worden.

Meer over OFYR

ban_inc_buiten_koken_ofyr_still_1607_747x498.jpg
Vleesassortiment | HANOS

Voor de lekkerste gerechten

Het gebruik van de juiste producten om óp te koken is één, maar welk vlees gebruikt u om mée te koken? In uw groothandel vindt u heerlijke, kwalitatieve producten waarmee u de lekkerste gerechten maakt.

Bekijk ons vlees assortiment Lees ons vlees magazine

Barbecuekolen | HANOS

Welke kolen voor welke BBQ?

Een echte professional gebruikt de beste houtskool voor het resultaat wat hij wil behalen. Er zijn talloze mogelijkheden om uit te kiezen; we leggen u uit welke soort houtskool u wanneer gebruikt.

Bekijk ons houtskool assortiment