Professioneel buiten koken

ban_tep_buitenkoken_wijnranken_747x747

Slow én live cooking op het terras zijn de trends deze zomer. Bij voorkeur met grote stukken vlees, hele vissen en grote garnalen. In ons assortiment vindt u een aantal interessante producten voor op de barbecue, zoals picanha, entrecote, bavette en nog veel meer.

Op de non-foodafdeling van uw groothandel vindt u tal van barbecues, buitenkeukens, rookovens en al het toebehoren hiervoor. Van gedroogde wijnranken voor een heerlijke extra (rook)smaak tot de beste aanmaakschijven: we hebben weer een pagina vol inspiratie&trends voor u klaarstaan die u ondersteunen bij het professioneel buiten koken.

Laat u inspireren!

Hieronder vindt u nog veel meer inspiratie: van de lekkerste recepten om buiten te bereiden tot inspirerende interviews en tips&tricks voor het gebruik van de juiste houtskool voor uw barbecue.


ban_rec_pulled_pork_1607_747x747.jpg

Low and slow zijn de toverwoorden bij de bereiding van pulled pork; van oorsprong een streetfoodgerecht.

Bekijk het recept

ban_rec_biefstuk_spicy_rub_1607_747x747.jpg

Wat is uw favoriete rub? Deze rub is simpel om te maken en smaakt geweldig op Cervena topside.

Bekijk het recept

ban_rec_mosselen_dichte_bbq_1607_747x747.jpg

Wist u dat mosselen en barbecueën perfect samengaan? Maak bijvoorbeeld eens mosselen van de dichte barbecue!

Bekijk het recept

ban_rec_brick_a_loeuf_1607_747x747.jpg

Dit Franse gerechtje is supersnel te maken en heerlijk zomers. Het past perfect op het terras als bijgerecht bij de barbecue.

Bekijk de receptvideo

ban_inc_buiten_koken_ofyr_still_1607_747x498.jpg

OFYR

Dé nieuwe manier van outdoor koken&grillen! Deze vuurschaal staat niet alleen mooi op het terras, maar fungeert tevens als efficiënt kookoppervlak door de brede, platte rand rondom de kegelvormige schaal. Hierop kan er voor 50 personen op gekookt worden.

OFYR | 591.12010

Bekijk de video

ban_inc_buiten_koken_dikkie_besselink_still_1607_747x498.jpg

Big Green Egg

Wie kent ze niet? Door de vele toepassingen een echte must-have. Een van de toepassingen is het trending Low & Slow barbecueën. Barbecue-kampioen Dikkie Besselink geeft u een aantal praktische tips en vertelt alles over Low & Slow in het interview dat FoodXperience met hem hield.

Bekijk ons assortiment Big Green Eggs

Bekijk de tips & tricks

ban_inc_buiten_koken_jeffrey_still_1607_747x498.jpg

Bradley Smoker

De Bradley Smoker is een unieke rookoven: de temperatuur van de oven is apart in te stellen, zodat zowel koud als warm roken technisch eenvoudig uitvoerbaar wordt. Hoe dit warm en koud roken in zijn werk gaat, vertelt rookspecialist Jeffrey van Leusden u graag.

Bekijk ons assortiment Bradley Smokers of bekijk meer.

Bekijk het interview

ban_rec_vlees_1607_747x498.jpg

Voor de lekkerste gerechten

Het gebruik van de juiste producten om óp te koken is één, maar welke producten gebruikt u om mée te koken? In uw groothandel vindt u heerlijke, kwalitatieve producten waarmee u de lekkerste gerechten maakt.

Van grote stukken rundvlees, lamsvlees en gevogelte tot hele vissen en prachtige AGF-producten.

ban_inc_buiten_koken_bbq_1607_747x498.jpg

Welke kolen voor welke BBQ?

Niet alleen het gebruik van de juiste apparatuur en de beste ingrediënten zijn van belang bij buiten koken. Een echte professional gebruikt de beste houtskool voor het resultaat wat hij wil behalen. Er zijn talloze mogelijkheden om uit te kiezen; we leggen u uit welke soort houtskool u wanneer gebruikt.

Lees meer