Kaja Interieurs

Kaja Interieurs

Interieurwensen tot leven laten komen, dat is de passie van Kaja Interieurs. Kaja geeft interieurs een eigen karakter en sfeervolle uitstraling. Kies voor een stijl met gebruik van hout en lichte tinten of ga voor stoer industrieel met duidelijke contrasten. Alle stijlen, kleuren en materialen behoren tot de mogelijkheden. Kaja biedt daarbij een breed assortiment aan zowel indoor- als outdoor meubilair. Een unieke tafel als eyecatcher of juist basic stoelen, Kaja zorgt voor ontwerp, realisatie, begeleiding of verzorging van een compleet interieurproject. Laat u inspireren!

Meer over Kaja


Kaja Collectieboek 2021

Onze partner Kaja Interieurs is een waardevolle interieurpartner voor sectoren in (of aanverwant aan) de hospitality of horecabranche. Want een thuisgevoel voor uw gasten, creëert u niet alleen met het neerzetten van een aantal mooie, functionele of ergonomische meubelen. Dat draait om gevoel, prettige gastbeleving, goed doordachte routing, gezonde keuzes en optimaal gebruikersgemak. Welke beleving u uw gasten mee wilt geven, dat bepaalt u. Hoe u deze beleving optimaal tot leven laat komen in uwomgeving, daar helpt Kaja Interieurs graag bij. Bekijk het collectieboek 2021 en laat u inspireren!

Bekijk het Kaja collectieboek 2021

Kaja Interieurs


ban_han_wintermagazine_stefanie_aarninkhof_747x498.jpg

Maak kennis met de handen die interieurs vormen

“Eén gedeelde passie met mijn collega’s om horeca interieurs te ontwerpen. Ik ben trots op de interieurs die we al hebben mogen designen”, vertelt interieurdesigner Stefanie Aarninkhof van Kaja. Ze neemt ons mee in de wereld van interieur, de werkwijze van Kaja en de beantwoord de vraag: wat is in deze tijd nou ‘trending’ op het gebied van interieur?

Lees hier meer


Van Gestel & Studio Senses

Kaja werkt nauw samen met Van Gestel en Studio Senses. Van Gestel Grootkeukentechniek kan uw helpen met de volledige inrichting van uw keuken, waarbij rekening wordt gehouden met alle gewenste functionaliteiten. Studio Senses is hét experience center waar beide samenkomen en waar u terecht kunt voor een professionele sfeer- en smaakbeleving


 

Projecten | Kaja Interieurs

Bekijk door Kaja gerealiseerde projecten.

Over Kaja | Kaja Interieurs

Lees meer over Kaja Interieurs.

Afspraak maken | Kaja Interieurs

Lees hoe Kaja in 5 stappen het perfecte ontwerp voor u creëert.

Catalogus | Kaja Interieurs

Doe online inspiratie op in de laatste magazines van Kaja.

Offerte aanvragen | Kaja Interieurs

Bekijk de nieuwste collectie van Kaja.

Aanmelden nieuwsbrief | Kaja Interieurs

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kaja.


Wilt u ook toegang krijgen tot de producten en concepten van onze partners, maar bent u nog geen klant van HANOS? Met slechts uw KVK-nummer en 5 minuten van uw tijd registreert u zich eenvoudig als klant en krijgt u toegang tot meer dan 120.000 artikelen en 20 HANOS-vestigingen.

Klant worden