MUMA healthy tea

MUMA healthy tea is een biologisch en gezond theeconcept exclusief verkrijgbaar bij HANOS. Deze thee komt in zeven verschillende smaken en is een compleet assortiment voor verschillende smaken over de verschillende momenten van de dag. Zo is er een heerlijke thee in de ochtend om mee wakker te worden, de ultieme'after dinner' thee en een thee die dierect energie geeft.

Wilt u MUMA als theeconcept voor uw horecaonderneming? Vul dan het contactformulier in en geef bij de Beschrijving aan dat u interesse heeft in MUMA. We gaan dan samen met u kijken naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Waarom MUMA

  • Exclusief verkrijgbaar bij HANOS 
  • Biologisch
  • Gezond

 

ban_fbo_tea_muma_after_dinner_747x498_1912.jpg

AFTER DINNER

Relax and take a moment for yourself

Biologische, gearomatiseerde groene thee met munt, pepermunt, venkel, kamille, gember, rooibos en stukjes citroenschil. Geniet na het eten van deze heerlijke frisse muntthee. Gember en venkel staan van oudsher bekend om hun vermogen de maag te kalmeren. Ook kamille heeft een kalmerende werking. Neem even een momentje voor uzelf!

ban_fbo_tea_muma_body_fit_747x498_1912.jpg

BODY RESET

Take a moment for yourself

Biologische, gearomatiseerde groene thee met verbena, gember en kurkuma. Breng uw lichaam weer in balans met deze rijke kruidenthee. Verbena zorgt voor een frisse smaak en werkt ontspannend. Gember helpt stress te verminderen en verbetert de stemming. Kurkuma staat bekend om haar reinigende werking. Kom weer even tot uzelf!

ban_fbo_tea_muma_happy_spirit_747x498_1912.jpg

HAPPY SPIRIT

Feel the positive vibe

Biologische, gearomatiseerde groene thee met citroengras, gember en kurkuma. Voel u fit en gezond met deze frisse kruidenthee. Kurkuma wordt al jaren gebruikt vanwege haar positieve eigenschappen. Gember helpt stress te verminderen en verbetert de stemming. Geniet van alle dingen in het leven!

ban_fbo_tea_muma_pure_energy_747x498_1912.jpg

PURE ENERGY

Stay focused and feel energetic

Biologische, gearomatiseerde groene thee met citroengras, gember, rozemarijn, stukjes aardbei en guarana. Geef uzelf een energieboost met deze stimulerende kruidenthee. Guarana wordt al eeuwenlang gebruikt als natuurlijk stimulerend middel om geestelijke en lichamelijke vermoeidheid te verminderen. Hierdoor kunt u er weer helemaal.

ban_fbo_tea_muma_refresh_your_mind_747x498_1912.jpg

REFRESH YOUR MIND

Open your thoughts

Biologische, gearomatiseerde groene thee met verbena, citroengras en moringa. Voel u vitaal en energiek met deze thee die zowel goed is voor lichaam als geest! Moringa staat van oudsher bekend als superfood met hoge energiewaarde.

ban_fbo_tea_muma_wake_up_747x498_1912.jpg

WAKE UP

Prepare for a fresh start of the day

Biologische, gearomatiseerde groene thee met rozenbottel, citroengras, moringa, stukjes appel en sinaasappelschil. Begin uw dag fris en dynamisch met deze heerlijke kruidenthee. Moringa staat bekend om haar hoge energiewaarde en de rozenbottel, citroengras en stukjes appel en sinaasappel geven de thee een rijke, frisse smaak. Een goed begin van de dag!

ban_fbo_tea_muma_sweet_reams_747x498_1912.jpg

SWEET DREAMS

Relax and recharge

Biologische kruidenmix van kamille, citroengras en kurkuma. Kom tot rust met deze warme zachte kruidenthee, met de positieve eigenschappen van kurkuma en kamille. Kurkuma staat bekend om haar reinigende werking. Kamille geeft de thee een zachte en zoete smaak en staat bekend om haar kalmerende en ontspannende werking, zodat u beter kunt slapen.

 

Ontdek meer over thee bij HANOS


 
Tea Experience

Tea Experience

Met zeven verschillende thee concepten waaruit u kunt kiezen, schenkt u altijd de perfecte thee.

Lees meer