Prestige zachtfruit

Voor Prestige start alles bij de telers van hun zachtfruit. Gedreven professionals met groene vingers en generaties aan kennis. Fruittelen draait om seizoen, natuur, aandacht en groei. Alleen als je daar zorgvuldig mee omspringt, krijg je het beste resultaat. Slechts de absolute topkwaliteit van de oogst van de beste telers, handgeplukt op het perfecte moment voldoet aan de voorwaarden van het zachtfruit van Prestige. En dat allemaal op Nederlandse bodem. Chefs en patissiers kunnen daarom vol vertrouwen rekenen op Prestige om hun eigen stijl te transformeren tot een onmiskenbare signatuur.


Het Prestige zachtfruit met karakter

Maak kennis met de mooie producten van Prestige. Klik op de buttons voor meer informatie over de producten.

Prestige aardbeien

Aardbeien zijn populair vanwege hun zoete geur, sappigheid en zoete, maar toch frisse smaak. De aardbeien van Prestige garanderen foodprofessionals vol, rijp fruit.Bekijk product
Prestige bramen

Prestige bramen

De zachtzoete bramen met hun kenmerkend volzoete aroma bestaan uit talrijke zogenoemde deelvruchtjes. Het moment van oogsten is essentieel voor de kwaliteit van de bramen. Alleen als ze de tijd krijgen om tot volle wasdom te komen, zijn ze op hun best. De bramen van Prestige garanderen echt de perfecte bramensmaak.

Bekijk product
Prestige frambozen

Prestige frambozen

De Nederlandse framboos is rozerood en heeft een unieke smaak die gepaard gaat met een fluweelzacht aroma. De vrucht is eigenlijk een verzameling kleine vruchtjes. De delicate vrucht smaakt niet alleen erg goed, het ziet er op het bord en als onderdeel van patisserie prachtig uit.

Bekijk product
Prestige blauwe bessen

Prestige blauwe bessen

Blauwe bessen zijn populair door de heerlijke zoetzure smaak. Ze kunnen perfect worden verwerkt in jams en sauzen maar zijn ook geschikt om los te eten. De blauwe bessen voldoen aan de Prestige criteria als ze een helderblauwe kleur hebben met onaangetaste waslaag.

Bekijk product
Prestige rode bessen

Prestige rode bessen

Rode bessen zijn populair vanwege hun prachtige glanzende volrode kleur en hun typische frisse zure smaak. Deze bessen zijn een eyecatcher voor ieder gerecht en voegen mooie natuurlijke zuren toe.Bekijk product

Recepten met Prestige fruit

De heerlijkste creaties maken met het zachtfruit van Prestige? Bekijk hieronder enkele uitgelichte recepten, of bekijk alle prachtige bereidingen op FoodXperience.