Dranken van de maand

Iedere maand vindt u 4 tot 5 geselecteerde dranken van de maand. Er is altijd één gin, één whisky, één likeur en één of twee wijnen in de spotlight bij de HANOS . Deze zijn samengesteld door onze liquoristen geselecteerd uit ons uitgebreide aanbod.

GIN

ban_drank_vd_maand_gin_november_1905_747x747.jpg

Haymans Old Tom

De Hayman familie is de oudste, nog producerende ginfamilie van het Verenigd Koninkrijk. Twaalf jaar geleden herintroduceerde Hayman’s als eerste ginmerk zijn Old Tom en zette daarmee deze categorie weer op de kaart. Old Tom heeft een ronder en evenwichtiger karakter in vergelijking met andere ginsoorten. Rond het eerste cocktailtijdperk tijdens de jaren 1880 werd deze Old Tom Gin gebruikt in de klassieke gincocktails zoals de Martinez en de Tom Collins. 

Bekijk product

WHISKEY

ban_drank_vd_maand_whisky_november_1911_747x747.jpg

Bowmore

Bowmore is Islay’s oudste distilleerderij en de thuisbasis van ‘s werelds oudste whisky warehouse, de No.1 Vaults. In dii pakhuis wordt de Bowmore-whisky al bijna 240 jaar lang minutieus gerijpt door masterdistillers. Een ongeëvenaarde erfenis, het zachte zoete water van de nabijgelegen rivier de Laggan, gerst verbouwd en gemout op het eiland, zorgvuldig gecultiveerde gist, en het prachtige karakter van Islay komen allemaal samen in deze Bowmore single malt.

Bekijk product

LIKEUR

ban_drank_vd_maand_likeur_november_1910_747x747.jpg

Licor 43 Baristo

Licor 43 Baristo is een unieke melange van Licor 43 Original met zeldzame koffiebonen uit de Agaete-vallei (een verborgen paradijs op de Canarische Eilanden met vruchtbare vulkanische gronden), met smaaknuances van chocolade en gedroogd fruit. Licor 43 Baristo heeft door het proces van het onttrekken van de smaak en geur van koffiebonen, aroma’s van vers gebrande koffie met een subtiele smaak van chocolade, kruiden en tonen van vanille en rijp fruit.

Bekijk product

Montes Carmenère Barrel Select

Dé nationale druif van Chili, afkomstig uit Apalta en Marchigüe. Diepgekleurde wijn met complexe aroma’s en intensiteit. Rijp fruit, zoete kruiden, vanille en chocolade voeren de boventoon. Zachte tannines en een lange afdronk. Heerlijk bij gerechten met paddenstoelen, geroosterd vlees, risotto’s.

Bekijk product

Montes Sauvignon Blanc Barrel Select

De sauvignon druiven zijn afkomstig uit Leyda Valley, 15 km van de kust wat zorgt voor een mooie frisheid in de wijn. Expressieve wijn met geuren van passiefruit en guave. Fris en sappig met smaken van citrus, grapefruit en een beetje groene chilipeper. Een aanrader bij roerbakgerechten, koteletten of pasta.

Bekijk product

ban_drank_vd_maand_wijn_11_november_1910_747x747.jpg