Dranken van de maand

Iedere maand vindt u 6 geselecteerde dranken van de maand. Er staan altijd een gin, een whisky, een likeur, een rum en twee wijnen in de spotlight - extra scherp geprijsd - bij HANOS. Deze zijn samengesteld door onze specialisten en geselecteerd uit ons uitgebreide aanbod.

Het aanbod van juli 2021:

GIN

Hendrick's gin

Hendrick's gin

Heldere gin met geuren van citrus, tonen van jeneverbessen, koriander, citroen, komkommer en rozen. Dominante smaak van jeneverbes met frisse citrus en een hint van koriander. De afdronk is heerlijk zacht en blijft lang hangen.

HENDRICK'S GIN

Hendrick's gin

Hendrick's

29,95 24,95

per fles

WHISKEY

Mars Kasei blended whisky

Mars Kasei blended whisky

Amberkleurige whisky met een geur van witte bloemen en rijp fruit. De smaak bevat hints van honing, groene appel en witte druif. De afdronk bevat tonen van citrus en vanille.

MARS KASEI BLENDED WHISKY
34,95 25,95

per fles

LIKEUR

Malibu lime

Malibu lime

Heldere likeur met een zomerse limoengeur. De smaak bevat tonen van verfrissende limoen met rum. De afdronk is zoet en fris.

MALIBU LIME

Malibu lime

Malibu

13,75 10,95

per fles

RUM

BACARDÍ spiced

BACARDÍ spiced

Bruine rum met een pittige geur met hinten van esdoorn, kaneel, nootmuskaat en vanille. De smaak is robuust en tegelijkertijd zacht met een iets kruidig en licht zoet karakter, met tonen van peper en honing. De afdronk is een rijk boeket van vanille, een vleugje rook en gedroogd fruit.

BACARDI SPICED
14,95

per fles

Intipalka wijnen
INTIPALKA TANNAT
8,40 4,50

per fles

INTIPALKA SAUVIGNON BLANC
8,40 4,50

per fles

Intipalka sauvignon blanc

Lichtgeel van kleur van groene reflecties. Expressief aroma met tonen van citrus, appel en perzik. Verfrissend, levendig met een goede zuurgraad en lichte textuur.

Intipalka tannat

Intense roodpaarse kleur, met in de neus aroma's van rood en zwart fruit, voornamelijk zwarte kersen en aardbeien. Ronde wijn met rijpe tannines en een natuurlijke frisheid.


Wilt u profiteren van meer scherpe kortingen op dranken?
Bekijk dan ook al onze andere lopende acties.

Bekijk alle acties