HANOS Dranken van de Maand

Dranken van de maand

Iedere maand vindt u hier geselecteerde dranken van de maand. Er staan altijd een gin, een whisky, een likeur, een rum en een wijnhuis in de spotlight.
Deze zijn samengesteld door onze specialisten en geselecteerd uit ons uitgebreide aanbod - extra scherp geprijsd.
Bekijk hieronder het aanbod van mei 2022.


Gin

Bombay Sapphire Premier Cru

Een handgemaakte gin met beperkte oplage die de perfecte weerspiegeling is van de frisse en aromatische smaken van de verfijndste citrussoort uit heel Murcia.
Bombay Sapphire Premier Cru is een beperkte oplage die hulde brengt aan de levendigste en meest aromatische citrusvruchten ter wereld. Iedere citroen wordt met de hand geplukt, geschild en zongedroogd zodat de delicate zoete smaak van de oliën optimaal tot uiting kan komen. Het resultaat is een lichte, frisse smaak, boordevol citrus en een gin die iedere gelegenheid net dat ietsje meer geeft.

 
Bombay Sapphire Premier Cru
BOMBAY SAPPHIRE PREMIER CRU
26,95 22,75

per fles 70 centiliter

Perfect Serve

Premium cru gin, sherry & tonic.

Bekijk het recept

Whisky

Aultmore 12 Years

Aultmore is zodanig verfijnd en goed gebalanceerd dat het een van de slechts weinige single malts is die als ‘topklasse’ wordt beoordeeld door de experts binnen de industrie. De Foggie Moss is een afgelegen plek die ooit bekendstond door de smokkelaars en illegale stokerijen. De bron van het water dat gebruikt werd voor de productie van de whisky moest verborgen worden, dus werd het gefilterd door gaspeldoorn en heide, wat resulteerde in de verfijnde smaak van Aultmore.

In die tijd was er weinig whisky beschikbaar. Voor de echte insiders die wisten waar Aultmore verkrijgbaar was, wilde de barman nog wel eens een glaasje inschenken. Enkel als ze de codetaal wisten natuurlijk; ze vroegen dan specifiek om een ‘nip of the Buckie Road’. Aultmore, een echte ‘Speyside klassieker’, wordt sinds 1897 gedistilleerd in handgemaakte koperen distilleerketels.

 
Aultmore 12 Years
AULTMORE 12Y

Aultmore 12y

Aultmore

47,95 33,50

per fles 70 centiliter


Likeur

Caramol

Het was in de schaduwen van de Franse dennenbomen, bij één van de meest exclusieve strandclubs van de Côte d'Azur, waar Caramol is ontstaan.
De eigenzinnige barmannen van de illustere strand cabana waren degenen die op het idee kwamen om brokken rijke Franse karamel op te lossen in pure, hoogwaardige wodka. Ze zetten het nooit op het menu, maar besloten het voor zichzelf te houden. Discreet één aangeboden krijgen als gast betekende dat je binnen de inner circle van de happy few was beland. Het recept kwam uiteindelijk in Nederland terecht, waar nu Caramol wordt gedistilleerd voor de happy many. Drink ijskoud als shot voor een perfect begin van een mooi feest of in een glas met ijs als heerlijke digestieve.

 
Caramol
CARAMOL

Caramol

Caramol

16,50 13,50

per fles 50 centiliter


Rum

Mates Gold Rum

Een heerlijke natuurlijke rum blend, bestaande uit 3 tot 5 jaar oude en light rum uit de Dominicaanse Republiek, Barbados en hoge ester rum uit Jamaica! Mates Spirits wil de wereld een fantastische rum bieden op de best mogelijke manier door natuurlijke producten te gebruiken en te blenden. Zij geloven er sterk in geen suiker, additieven of verpakkingsmaterialen toe te voegen die deze wereld schaden.

Mates probeert via eigen donaties en clean ups van de wereld een schonere plek te maken. Hun missie is om mensen te verenigen op stranden, in parken, steden, en bossen en daar samen te genieten terwijl zij de rotzooi opruimen. Mates rum staat voor verenigen en dan niet alleen met maten, maar ook met dranken. Wees niet bang om Mates te mixen of shaken want deze is heel breed inzetbaar.

 
Mates Gold Rum
MATES GOLD RUM
24,50 15,95

per fles 70 centiliter

Perfect Serve

Combineer de Mates Gold Rum met een beker melk en chocolade: heerlijk!

Bekijk het recept


Wijnhuis van de maand

Devois des Agneaux

Devois des Agneaux

Devois des Agneaux is de historische premium Languedoc-wijn, waarvan de eerste rode jaargang teruggaat tot 1997. Dit is een wijnassortiment dat perfect de kenmerken en uitmuntendheid van de Languedoc AOP laat zien. Deze roséwijn heeft alle ingrediënten van de Languedoc: bleke kleur, blend van 3 typische druiven, een vleugje eikenhoutrijping. Dit is een complexe, uitgebalanceerde en biologische wijn, die perfect bij maaltijden geserveerd kan worden. De zeefdrukfles draagt de identiteit van het landgoed: de schapenkop, en wordt afgesloten door een glazen dop. Dit geeft een frisse en moderne twist aan deze wijn.

Uitgelichte wijn:

Devois des Agneaux
 

Devois des Agneaux rosé

Aroma
Kleine rode bessen en kruiden.
Smaak
Fris, rond en evenwichtig.
Combineert goed met
Aperitief, gamba's, Aziatische keuken, Mediterraanse gerechten, barbecue of pizza.

DEVOIS DES AGNEAUX ROSÉ BIO

Devois des agneaux rosé bio

Devois des agneaux

9,50 6,25

per fles 75 centiliter


Benieuwd welke dranken centraal staan in de rest van het jaar?

Ontdek het in onderstaande brochures.

Wilt u profiteren van meer scherpe kortingen op dranken?
Bekijk dan ook al onze andere lopende acties.

Bekijk alle acties