Keukenapparatuur

Professionele apparatuur voor de (groot)keuken

Het belang van professionele keukenapparatuur in de grootkeuken is duidelijk; zonder valt niet te werken. Een professionele keuken kan niet zonder goede en juiste apparatuur. Samen met onze partner Van Gestel Grootkeukentechniek weten wij daar alles van.

Veel keukenapparatuur vindt u in onze HANOS vestigingen en online, maar voor al uw maatwerk en grootkeuken advies kunt u altijd terecht in één van onze Studio Senses vestigingen. Hier staan onze keukenspecialisten dagelijks voor u klaar. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons brede assortiment. Ontdek bijvoorbeeld de hoogwaardige NEO 42 vacuümmachine, maak kennis met de HiChef shockfreezer en beleef het gemak van de OCOO, een nieuw geavanceerd kookapparaat met onbegrensde mogelijkheden voor de gastronomie.

Blast chilling & shock freezing

Blast chilling en shock freezing is onmisbaar in iedere keuken.

Lees meer

ban_inc_sous_vide_1704_747x498.jpg

Langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.

Lees meer

ban_inc_grillen_en_roken_1704_747x498.jpg

Alles voor grillen & roosteren.

Lees meer

ban_inc_koken_hoge_druk_1704_747x498.jpg

De werking van koken onder hoge druk.

Lees meer

ban_inc_grootkeuken_benodigdheden_v2_1909_747x498.jpg

Bekijk onmisbare benodigdheden op het gebied van bereiding en bewaren.

Bekijk de benodigdheden