HANOS prijzenfestival

HANOS Prijzenfestival 2018

Speel mee & win!

Van 8 t/m 28 oktober 2018 organiseert HANOS weer het jaarlijkse Prijzenfestival. Drie weken lang ontvangt u in de groothandels bij aankoop vanaf  150 € een lot waarmee u maakt kans op honderden prachtige prijzen, waaronder geheel verzorgde culinaire stedentrips, Librije-arrangementen, Big Green Eggs, barbecues, espressomachines, ballonvaarten en nog veel meer.

Hoe werkt het?

Het HANOS Prijzenfestival werkt heel erg simpel. Wanneer u een aankoop doet in een van onze groothandels voor minimaal €150,- dan ontvangt u bij de kassa een lot. Deze kunt u op deze pagina registreren via Registreer unieke code.

Natuurlijk vergeten wij onze bezorgklanten niet. Ook u kunt meespelen met het HANOS Prijzenfestival en kans maken op prachtige prijzen zoals Big Green Eggs, ballonvaarten, restaurantcheques en nog veel meer. U registreert zich eenmalig op deze pagina met uw klantnummer via Registreer eenmalig.

Het registreren van uw loten is helaas niet meer mogelijk.

Hanos prijzenfestival | Win een culinaire stedentrip

2x Culinaire stedentrip

Een verzorgde culinaire stedentrip voor twee personen naar Parijs. Geniet van alle culinaire hoogstandjes, gezellige straatjes en vele terrasjes.

HANOS prijzenfestival | win een luxe loungeset

Luxe loungesets

De 5-delige Early Bird is een zeer complete Lounge Dining set; geschikt om heerlijk op te loungen of om uitgebreid aan te eten.

HANOS prijzenfestival | win een Librije-arrangement

3x Librije-arrangement

Een Librije-arrangement voor twee personen. Stap binnen in de culinaire wereld van de Librije en laat u een avond volledig in de watten leggen.

HANOS Prijzenfestival | Win een ballonvaart

16x Ballonvaart voor 2 personen

Een adembenemende ballonvaart voor twee personen, voor veel mensen een ervaring hoog op de bucketlist!

Bekijk alle prijzen

Het HANOS prijzenfestival 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo's sponsoren HANOS prijzenfestival