Tea Experience | Theeconcepten voor de horeca

Thee is booming. Over de gehele wereld is thee één van de populairste dranken en zijn er ontelbaar veel theemerken verkrijgbaar, allen met een eigen smaak en uitstraling. De laatste jaren heeft het gewone kopje thee gezelschap gekregen van specials, zoals Chai Tea.

Wij faciliteren u graag om uw gast de beste ‘Tea Experience’ te bieden. Lees hieronder meer of vul het contactformulier en geef aan dat u interesse heeft in de Tea Experience. We gaan dan samen met u kijken naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Voordelen

  • Keuze uit meerdere horeca theeconcepten
  • Van English Blend tot losse tea
  • Mogelijkheden tot het creëren van eigen blend
  • Vakkundige adviezen
Tea Mondiano | Tea Experience

Tea Mondiano

Tea Mondiano richt zich op pure kwaliteitsthee met de unieke en oorspronkelijke smaken die u met trots serveert aan uw gasten.

Mondiano thee garandeert premium kwaliteit. De thee is van uitstekende kwaliteit dankzij het bijzondere productieproces: van begin tot einde wordt rekening gehouden met mens en milieu. De thee is fair trade gecertificeerd én biologisch. Tea Mondiano van HANOS leent zich uitstekend voor de lekkerste cocktails en ‘special teas’. Verwen uw gasten op elk moment van de dag met de Mondiano Tea Experience.

Lees meer

Ontwikkel uw eigen theeconcept

Veel bedrijven willen zich onderscheiden met thee, verpakt in een buideltje of los, het liefst met een eigen identiteit.

Your Brand, Your Blend & Your Style wil u graag helpen uw eigen theeconcept te ontwikkelen. De thee die bij u en uw gasten past, met een dito uitstraling. Denk hierbij aan een verpakte thee en/of losse thee in trendy verpakking met ondersteuning van een theekaart. Constante topkwaliteit kan alleen gerealiseerd worden met een team van vakmensen. Een loyaal team met kennis en kunde om een product als thee met zorg en toewijding te omringen.

Lees meer

Your Brand, Your Blend & Your Style | Tea Experience

Exclusieve concepten

MUMA tea

MUMA tea is een lijn vol ‘Healthy tea’. Alle thee en infusies van MUMA tea zijn 100% natuurlijk, biologisch en eerlijk. Elke thee heeft een ander effect, zoals ‘happy spirit’ of ‘after dinner’.


Lees meer

Garden Series

Deze kwaliteitsthee is samen met de bijzondere verpakking een lust voor het oog en de smaakpapillen. Een exclusief theeconcept met een luxe en verfijnde uitstraling! De piramide theezakjes zijn per stuk verpakt in een uniek piramide doosje.

Lees meer

BARÚ

Instant te bereiden Chais op basis van natuurlijke ingrediënten in verschillende smaken. Lekker als ijskoude latte, romige smoothie, in een originele cocktail of zelfs heerlijk in allerlei bakcreaties. Houd je mok in aanslag voor een kruidig smaakavontuur!

Lees meer

Thee inspiratie

Verwen uw gasten op elk moment van de dag met een Tea Experience. Thee leent uitstekend voor de lekkerste cocktails of ‘special teas’. Onderstaand en meer vindt u op ons inspiratieplatform FoodXperience.

ROSEMARY & MAPLE SPICE TEA | Tea Experience

Rosemary & maple spice

Een special tea op basis van groene thee met jasmijn, maple spice siroop en rozemarijn.

Bekijk op FoodXperience

OROCHAI-THEE | Tea Experience

Orochai-thee

Een unieke drank van Licor 43 Orochata in combinatie met Ceylonthee Sri Lanka.


Bekijk op FoodXperience

MATCHA VERY BERRY| Tea Experience

Matcha very berry

Deze Matcha Very Berry bevat o.a. Superior Matcha, sinaasappelsap en aperol spritz siroop.

Bekijk op FoodXperience

TEA CARAMEL WARMTH| Tea Experience

Tea caramel warmth

Een verwarmende karamelthee met ceylon tea, salted caramel siroop en kaneel.

Bekijk op FoodXperience

Meer weten over de theeconcepten en de mogelijkheden voor uw horecazaak?

Neem contact met ons op en wij kijken graag samen naar de mogelijkheden.

HANOS concepten en formules

Met onze concepten en formules geven we u handvaten om uw omzet verder te verhogen en het meest optimale uit uw onderneming te halen. Wilt gebruikt maken van deze mogelijkheden, maar bent u nog geen klant? Registreer u vandaag nog als HANOS-klant.

Klant worden Lees meer