Veltins

Duits kwaliteit bier voor de horeca

HANOS werkt sinds 2004 een nauw samen met de Veltins bierbrouwerij uit Duitsland. In 1824 is de brouwerij opgericht. Al bijna twee eeuwen lang brouwt Veltins nog steeds bier volgens het ‘Reinheitsgebot'.  Wat betekend dat het bier gebrouwen is uit gerst, mout, hop. De vier ingrediënten die de oudste warenwet ter wereld voorschrijft. Het brouwproces geeft Veltins een frisse smaak.De Premium Pilsener van Veltins behoort al jaren tot de 3 populairste biermerken in Duitsland.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Veltins in uw zaak?

Neem contact op met één van onze groothandels. Samen zullen wij kijken naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Veltins bierbrouwerij partner van HANOS

Wat maakt Veltins zo bijzonder?

  • Vers geoogste hop
  • Special voor Veltins geteelde hop, waarbij bewust wordt afgezien van hopextract.

  • Bijzonder zacht bronwater
  • Veltins wordt gebrouwen met zacht bronwater uit eigen bronnen met oorsprong uit Homert Natuurpark in het Hochsauerland.

  • Gerstemout van hoge kwaliteit
  • Er wordt alleen brouwgerst uit traditionele teeltgebieden gebruikt. De experts zorgen vervolgens dat alleen de beste gerstemout in de brouwketel terechtkomt.

     

Het Veltins assortiment

Bij HANOS vindt u diverse soorten Veltins pilsener. Het welbekende Pilsener, Veltins radler bier, alcoholvrij bier en Grevenstijner, maar ook bijbehorende producten, zoals bierviltjes, bierglazen en parasols. Zie hieronder een selectie uit ons assortiment.
VELTINS BIER 33CL

Veltins bier 33cl

Krat 24 fles

Veltins

14,15 9,95

per krat

VELTINS BIER

Veltins bier

Fust 50 liter

Veltins

VELTINS 0.0% 33CL

Veltins 0.0% 33cl

Krat 24 fles

Veltins

14,05 9,95

per krat

VELTINS RADLER  33CL

Veltins radler 33cl

Krat 24 fles

Veltins

VELTINS BIER

Veltins bier

Fust 30 liter

Veltins

VELTINS RADLER 0.0% 33CL

Veltins radler 0.0% 33cl

Krat 24 fles

Veltins

Postkarte.jpg

De geschiedenis van Veltins

Brauerei C&A Veltins is een Duitse bierbrouwerij in Meschede-Grevenstein, Sauerland. De brouwerij is in 1824 opgericht door Franz Kramer. Al bijna twee eeuwen lang brouwt Veltins nog steeds bier volgens het ‘Reinheitsgebot’, wat garant staat voor kwaliteit, goede smaak en frisheid. De Premium Pilsener van Veltins behoort al jaren tot de 5 populairste biermerken in Duitsland.

In 1883 werd de brouwerij van het centrum van Grevenstein naar de rand van het dorp verplaatst. In 1893 namen de tweelingbroers Anton en Carl Veltins de brouwerij van hun vader over en gaven zij de brouwerij de naam Brauerei C & A Veltins. In 1926 werd door Carl besloten om uitsluitend Pilsener bier te gaan brouwen. Doorslaggevend was het feit dat de brouwerij over zuiver bronwater kon beschikken wat noodzakelijk werd geacht om Pilsener bier te kunnen brouwen.

Meer over Veltins

Hoogste kwaliteit - mout, hop, gist en het zuiverste bronwater
Tot op de dag van vandaag wordt premiumbier uitsluitend gebrouwen met ingrediënten van de hoogste kwaliteit - mout, hop, gist en het zuiverste bronwater - strikt in overeenstemming met de reinheitsgebot van 1516. Het water dat ontspringt uit de bronnen in het natuurgebied rond Grevenstein is uitzonderlijk zacht.

Veltins als sponsor
Veltins is zeer actief met sponsoring, die nationaal als internationaal opvallen. Veltins heeft haar naam verbonden aan het Veltins-Arena, een voetbalstadion in het Duitse Gelsenkirchen. Daarnaast is Veltins exclusieve biersponsor van de Mercedes-Benz Arena Berlin, doet sponsering bij diverse populaire wintersporten en meer.

Veltins

Meer weten over Veltins en de mogelijkheden van Veltins in uw horecazaak?

Neem contact met ons op en wij kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Concepten en formules

Met onze concepten en formules geven we u handvaten om uw omzet verder te verhogen en het meest optimale uit uw onderneming te halen. Wilt gebruikt maken van deze mogelijkheden, maar bent u nog geen klant? Registreer u vandaag nog als HANOS-klant.

Klant worden Lees alles over de mogelijkheden