Veltins bierbrouwerij

Duits kwaliteit bier voor de horeca

HANOS heeft sinds 2004 een nauwe samenwerking met de Veltins bierbrouwerij uit Duitsland. In 1824 is de brouwerij opgericht. Al bijna twee eeuwen lang brouwt Veltins nog steeds bier volgens het ‘Reinheitsgebot’, wat garant staat voor kwaliteit, goede smaak en frisheid.

De Premium Pilsener van Veltins behoort al jaren tot de 5 populairste biermerken in Duitsland. Veltins heeft haar naam verbonden aan het Veltins-Arena, een voetbalstadion in het Duitse Gelsenkirchen. Het aanbod van Veltins binnen het assortiment van HANOS is erg breed: van flesjes tot fusten en van bierviltjes tot parasols.

Veltins bierbrouwerij
Veltins bierbrouwerij partner van HANOS

Veltins speciaalbieren

Bij HANOS vindt u diverse soorten Veltins bier. In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld de welbekende Veltins pilsener, maar ook Veltins radler bier, speciaal bier, seizoensgebonden bier en alcoholvrij bier.

Bekijk alle Veltins bieren

Veltins bierbrouwerij partner van HANOS

Veltins bierfusten

Veltins bier is bij ons in verschillende formaten verkrijgbaar. Heeft u een kleine horecaonderneming? Dan kunt u kiezen voor flesjes of blikjes. Voor de grootverbruikers heeft Veltins bier verschillende maten fusten.

Bekijk alle Veltins fusten

Veltins bierbrouwerij partner van HANOS

Veltins bier voor de horeca

Veltins heeft voor elke horecagelegenheid de juiste biersoort. Het assortiment bij HANOS bestaat niet alleen uit diverse bieren, maar ook bijbehorende producten, zoals bierviltjes, bierglazen en dienbladen.

Contact met de groothandel

Veltins bierbrouwerij en bier

Op zoek naar verfrissend bier? HANOS heeft een ruim assortiment bier in zijn online bierwinkel. Bij ons vindt u online de meest verfrissende bieren of donkerste herfstbieren in het juiste seizoen. U vindt bij ons op de website en in de groothandels het grootste assortiment bieren; van alcoholvrij bier tot alcoholarm bier en van witbier tot fruitbier. Ook hebben wij uiteraard een groot assortiment speciaalbier, radler en pils. Kijk voor het gehele assortiment bieren in onze webshop of bezoek één van onze groothandels. Daar waar wij u graag adviseren over de verschillende bieren en biersoorten. Wordt er bij uw (sport)kantine, sportvereniging, café, hotel of restaurant al Veltins bier geschonken? Is dit nog niet het geval, neem dan contact op met één van onze groothandels. Samen zullen wij kijken naar de mogelijkheden.