Coca cola regular postmix

Merk
Coca-cola
Verpakking
Box 10 liter
Artikelnummer
2200004

Productomschrijving

Deze Coca-Cola Regular verpakking bevat 10 liter postmix. Coca-Cola is de meest populaire frisdrank van de wereld. Coca-Cola Regular bestaat uit sprankelend water, plantenextracten, natuurlijke aroma’s (waaronder cafeïne) en bevat geen toegevoegde conserveermiddelen. Bewaar Coca-Cola op een droge, koele plaats en buiten de zon. IJskoud, met bijvoorbeeld ijsblokjes, smaakt Coca-Cola het lekkerst.

Het ontstaan van Coca-Cola

Het verhaal van Coca-Cola begint in 1886. Dr. John Styth Pemberton experimenteerde graag met allerlei plantenextracten in het keukentje achter zijn drogisterij in Atlanta. Zijn doel was om een medicinaal drankje te ontwikkelingen die tegen duizeligheid en algehele malaise zou werken. Een van zijn experimenten: het welbekende bruine bubbelende drankje, werd voor 5 cent per glas verkocht. Het was siroop gemengd met koolzuurhoudend water. De boekhouder en vriend Frank M. Robinson, verzon de naam Coca-Cola en ontwierp het logo. Heel zakelijk waren de mannen niet. In 1888 verkochten ze hun belang aan Asa G. Candles voor 550 dollar. Dit was inclusief het geheime recept. Candles bleek een perfecte marketingstrateeg. Hij zorgde ervoor dat Coca-Cola overal zichtbaar was. In 1919 verkocht hij zijn aandelen in Coca-Cola voor maar liefst 25 miljoen dollar. Coca-Cola raakte wereldwijd bekend. Tijdens de Olympische spelen in Nederland in 1928 werd Coca-Cola in ons land geïntroduceerd. Het bleek een groot succes en dus richtte Coca-Cola fabrieken op in Nederland. Tot de dag van vandaag is er nog een enorm mysterie rondom het geheime recept. Slechts enkele mensen kennen het. Zelfs de directie van Coca-Cola Nederland mag het recept niet weten. Het recept is veilig opgeborgen in een bankkluis in Atlanta, daar waar het ooit allemaal begon.

Specificaties

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 4 ºC
Maximale bewaartemperatuur 23 ºC
Bereidingsadvies koel serveren

Ingredienten en voedingswaarden info

Sprankelend water, suiker, kleurstof:E150d, voedingszuur:E338, natuurlijke aroma's (plantenextracten waaronder caffeine).

Per 100 gram

Energie (kJ) 180
Energie (Kcal) 42
Eiwitten (gram) 0
Koolhydraten (gram) 10,6
- waarvan suiker (gram) 10,6
Vet (gram) 0
- waarvan verzadigd (gram) 0
Enkelvoudig onverzadigd vet (gram) 0
Meervoudig onverzadigd vet (gram) 0
Vezels (gram) 0
Zout (gram) 0
Polyolen 0

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten