Spa finesse 1,5l pet

Merk
Spa
Verpakking
Folie 6 fles
Artikelnummer
2002550

Productomschrijving

Spa Finesse is natuurlijk en licht bruisend mineraalwater waar de natuur zelf koolzuur ingestopt heeft. Elke druppel van Spa Finesse begon ongeveer 50 jaar geleden als regendruppel en komt tijdens de ondergrondse reis in aanraking met diverse koolzuurhoudende rosten, honderden meters diep in de grond. Op deze manier krijg Spa Finesse van nature een subtiele sprankeling. Deze folie bevat zes flessen van 1,5 liter.

Over Spa

Spa is uiterst zuiver natuurlijk mineraalwater. Spa water maakt een ondergrondse reis van drie tot vijf jaar lang voordat deze gebotteld wordt. Tijdens deze reis krijgt spa zijn unieke mineraalarme samenstelling. Dit zorgt voor de zachte smaak van het water. Spa wordt gewonnen in het hart van de Belgische Ardennen. Doordat het gebied zo zuiver is, is Spa water van topkwaliteit. Spa doet er daarom alles aan de natuur te beschermen zodat het water zuiver en puur blijft. Spa heeft een onuitputtelijke bron, namelijk regen.

Sinds 1583 wordt er al Spa al gebotteld en geëxporteerd. Van over de hele wereld kwamen welgestelden naar het stadje Spa om de heilzame werking van het water te ervaren. Niet alleen om te drinken, maar ook om in te baden. Tsaar Peter de Grote, Victor Hugo en de Belgische Koningin Marie-Henriëtte waren geregeld in Spa te gast. Naar Koningin Marie-Henriëtte werd zelfs lange tijd een van de waters vernoemd. Spa Marie-Henriëtte: van nature licht bruisende water.

Specificaties

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na openen verpakking, product beperkt houdbaar
Minimale bewaartemperatuur 4 ºC
Maximale bewaartemperatuur 23 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Analyse (mg/l): Ca: 11 Mg: 5,5 Na: 9 K: 1 CI: 5 SO4: 8,5 NO3: <(><<)>0,5 HCO3: 70 SiO2: 8 Natuurlijk CO2: 3,8 g/l Droogrest: 80 mg/l

Allergie-informatie info