Coca cola regular 33cl

Geen toegevoegde conserveermiddelen

Merk
Coca-cola
Verpakking
Tray 24 blik
Artikelnummer
2110011
Geldig van 11-01-2021 t/m 24-01-2021
14,30 10,50
per tray

Productomschrijving

Deze Coca-Cola Regular tray bevat 24 blikjes van 33 centiliter. Coca-Cola is de meest populaire frisdrank van de wereld. Coca-Cola Regular bestaat uit sprankelend water, plantenextracten, natuurlijke aroma’s (waaronder cafeïne) en bevat geen toegevoegde conserveermiddelen. Bewaar Coca-Cola op een droge, koele plaats en buiten de zon. IJskoud, met bijvoorbeeld ijsblokjes, smaakt Coca-Cola het lekkerst.

Het ontstaan van Coca-Cola

Het verhaal van Coca-Cola begint in 1886. Dr. John Styth Pemberton experimenteerde graag met allerlei plantenextracten in het keukentje achter zijn drogisterij in Atlanta. Zijn doel was om een medicinaal drankje te ontwikkelingen die tegen duizeligheid en algehele malaise zou werken. Een van zijn experimenten: het welbekende bruine bubbelende drankje, werd voor 5 cent per glas verkocht. Het was siroop gemengd met koolzuurhoudend water. De boekhouder en vriend Frank M. Robinson, verzon de naam Coca-Cola en ontwierp het logo. Heel zakelijk waren de mannen niet. In 1888 verkochten ze hun belang aan Asa G. Candles voor 550 dollar. Dit was inclusief het geheime recept. Candles bleek een perfecte marketingstrateeg. Hij zorgde ervoor dat Coca-Cola overal zichtbaar was. In 1919 verkocht hij zijn aandelen in Coca-Cola voor maar liefst 25 miljoen dollar. Coca-Cola raakte wereldwijd bekend. Tijdens de Olympische spelen in Nederland in 1928 werd Coca-Cola in ons land geïntroduceerd. Het bleek een groot succes en dus richtte Coca-Cola fabrieken op in Nederland. Tot de dag van vandaag is er nog een enorm mysterie rondom het geheime recept. Slechts enkele mensen kennen het. Zelfs de directie van Coca-Cola Nederland mag het recept niet weten. Het recept is veilig opgeborgen in een bankkluis in Atlanta, daar waar het ooit allemaal begon.

De visie van Coca-Cola

Vroeger richtte Coca-Cola zich voornamelijk op jeugdigen. De gedachte was toentertijd: ‘wie als tiener gek is op Coca-Cola, is fan voor het leven’. Tegenwoordig richt Coca-Cola zich niet meer tot kinderen onder de 13 jaar. Het bedrijf probeert op allerlei gebieden duurzame groei te realiseren. Zo zorgen ze voor een prettige en veilige werkomgeving. Coca-Cola probeert het verschil te maken door maatschappelijk verantwoord te ondernemen en door het bouwen aan duurzame lokale gemeenschappen. Een voorbeeld van duurzaam ondernemen is dat Coca-Cola iedere druppel water die zij gebruiken teruggeeft aan 248 lokale water- en natuurprojecten in 71 landen. Dit staat gelijk aan 191,9 miljard liter water. Coca-Cola is het eerste bedrijf in de Amerikaanse Fortune 500-lijst dat een soortgelijk doel heeft bereikt.

Ook interessant voor u

COCA COLA ZERO 33CL
14,70 10,50

per tray

COCA COLA LIGHT TASTE 33CL
14,15 10,50

per tray

Specificaties

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 4 ºC
Maximale bewaartemperatuur 23 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Sprankelend water, suiker, kleurstof: E150d, voedingszuur: E338, natuurlijke aroma's (plantenextracten), waaronder cafeïne.

Per 100 gram

Energie (kJ) 180
Energie (Kcal) 42
Eiwitten (gram) 0
Koolhydraten (gram) 10,6
- waarvan suiker (gram) 10,6
Vet (gram) 0
- waarvan verzadigd (gram) 0
Vezels (gram) 0
Zout (gram) 0

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Kan sporen bevatten van
zwavel en sulfieten