Granola shocking chocolate biologisch gv

Merk
Tlant
Verpakking
Zak 1 kilogram
Artikelnummer
28007140

Productomschrijving

Deze biologische granola is gemaakt van zaden, noten, granen en bessen die met honing en dadelstroop worden gebakken in de oven. De granola wordt op ambachtelijke wijze gemaakt van enkel natuurlijke ingrediënten, is 100% glutenvrij en bevat geen toegevoegde geraffineerde suikers. Dat maakt deze granola tot een gezonde start van de dag, maar ook heerlijk als topping op een smoothie of als tussendoortje. Verkrijgbaar in vier varianten: Sneaky Cinnamon, Shocking Chocolate, Crumbling Coconut en Whizzy Walnut.
Deze Shocking Chocolate is een mix van ovengebakken glutenvrije ontbijtgranen met hazelnoten, amarant en pure Belgische chocolade.

Specificaties

Keurmerken Biologisch / EKO

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na openen verpakking, product droog en afgesloten bewaren
Minimale bewaartemperatuur 15ºC
Maximale bewaartemperatuur 20ºC
Bereidingsadvies Heerlijk als topping op yoghurt of ijs, of als toevoeging aan beslagsoorten voor bijvoorbeeld pannekoeken en muffins

Ingredienten en voedingswaarden info

HAVERVLOKKEN*, honing*, 12% chocolade* (CACAOMASSA, rietsuiker, emulgator: lecithine (SOJA)), zonnebloempitten*, HAZELNOTEN*, rozijnen*, plantaardige olie: zonnebloemolie*, dadelstroop*, lijnzaad*, cranberries*, appelsap*, zeezout •* = is van gecontroleerd biologische teelt, dit product wordt bereid in een ambachtelijke bakkerij waar ooksoja, lupine, noten en sesam worden verwerkt.

Per 100 gram

Energie (kJ) 1994
Energie (Kcal) 477
Eiwitten (gram) 9,9
Koolhydraten (gram) 52,5
- waarvan suiker (gram) 27,3
Vet (gram) 24
- waarvan verzadigd (gram) 4,9
Vezels (gram) 5,4
Zout (gram) 0,18

Allergie-informatie info

Gluten
Met
gluten
Lupine
Kan sporen bevatten van
lupine
Noten
Met
noten
Sesam
Kan sporen bevatten van
sesam
Soja
Met
soja