Geitenkaas honing zacht

Zoet van smaak

Merk
Bettine
Verpakking
1 stuk
Artikelnummer
40400048
Gemiddeld gewicht
1 kilo

Productomschrijving

De verse geitenkaas van Bettine wordt gemaakt van 100% Nederlandse geitenmelk. De honing wordt door de geitenkaas gemengd, waardoor een verassend zoete smaak ontstaat. Geitenkaas met honing smaakt heerlijk op een broodje, in een salade en is zeer geschikt als borrelhapje.

Over Bettine

Bettine is een zeventiende-eeuws woord voor geit. Hier komt de merknaam Bettine dan ook vandaan. Sinds 1982 wordt op ambachtelijke wijze geitenkaas in de Bettinehoeve gemaakt. Het bedrijf begon klein: slechts met twee melkgeiten. Oprichter John van Ewijk start dan met het maken van geitenkaas. Vanaf 1990 leveren ook andere melkboeren aan Bettine voor de productie van geitenkaas. In 1992 slaat het noodlot toe en brand de kaasmakerij af. Het bedrijf herpakt zich goed. Zo goed dat Bettine zich ontwikkeld tot marktleider van Nederland. In 2006 wint de Bettine Grand Cru een kaasprijs en is de Supreme Champion 2006. Bettine geitenkaas heeft een uniek Hollands karakter en heeft in de loop der jaren zijn unieke ambachtelijke karakter weten te behouden.

Specificaties

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na opening verpakking, product gekoeld
Minimale bewaartemperatuur 1ºC
Maximale bewaartemperatuur 7ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Gepasteuriseerde geitenMELK, honing, zout, conserveermiddel: E202, zuursel, microbieel stremsel. Vet in droge stof 35%.

Per 100 gram

Energie (kJ) 1212,0
Energie (Kcal) 291,0
Eiwitten (gram) 17,4
Koolhydraten (gram) 12,3
- waarvan suiker (gram) 12,3
Vet (gram) 19,1
- waarvan verzadigd (gram) 14,0
Zout (gram) 0,8

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Met
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten