Visbijbel, werken met vis

Verpakking
1 stuk
Artikelnummer
51110126
Op dit moment niet leverbaar in uw HANOS vestiging. Neem contact op met onze service desk voor meer informatie.

Productomschrijving

Visbijbel - werken met vis is een onmisbaar handboek en naslagwerk voor de professionele kok. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's komen alle basistechnieken aan bod om in Europa verkrijgbare en duurzaam gevangen vis en schaal- en schelpdieren schoon te maken en te bereiden. Auteur Bart van Olphen zet zich al meer dan 10 jaar in voor het consumeren van duurzaam gevangen vis. De instructies worden afgewisseld met recepten voor klassieke sauzen en traditionele visgerechten uit Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Groot-Brittannië, België en Nederland.

Specificaties

Specificaties boek

Auteur Olphen, B. van
Uitgever Carrera Culinair
Aantal pagina's 496
Taal Nederlands
Jaar 2014
Thema Vis
Verschijningsvorm Hardcover

Fysieke eigenschappen

Breedte 16,3 cm
Hoogte 22 cm
Diepte 4,4 cm
Gewicht 1,14 kg