Petits fours zoet trad. verv:33204660
Specificaties
Bewaarconditie | Diepvries |
Bereiden en bewaren
Minimale bewaartemperatuur | -18 ºC |
Maximale bewaartemperatuur | -15 ºC |
Bereidingsadvies | Remove the plastic film. Leave to defrost at +4°C for 2 hours. |
Suiker, boter (melk), abrikozenpuree 6,5% (abrikozen, suiker, antioxidant: ascorbinezuur), pure chocolade coating [58% cacao] 6,2% (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine), tarwemeel (gluten), amandelpoeder, Joconde-koekjes 5,1% (heel ei, suiker, tarwemeel (gluten), water, amandelpoeder, erwtenmeel, rijsmiddelen: difosfaten – natriumcarbonaat (bevat tarwezetmeel (gluten)), emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuur, aardappelzetmeel, melkeiwitten), room (room van melk, stabilisator: carragenen), frambozenpuree 4,1% (framboos, suiker), frambozenstukjes 4,1%, eiwit, coating (water, glucosestroop, suiker, geleermiddelen: pectine, zuurteregelaar: citroenzuur), hele eieren, puree van Franse bosaardbeien 2,8% (aardbei, suiker), aardbeiblokjes 2,7%, water, framboos 2,1%, aardbeipuree 2% (aardbei, suikerstroop), pure chocolade coating [72% cacao] 2% (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanillearoma), basterdsuiker, halfvolle melk, cacaoboter, citroensap 1,1% (water
Energie (kJ) | 1507 |
Energie (Kcal) | 362 |
Eiwitten (gram) | 5,4 |
Koolhydraten (gram) | 32,3 |
- waarvan suiker (gram) | 26,1 |
Vet (gram) | 22,7 |
- waarvan verzadigd (gram) | 11,8 |
Vezels (gram) | 3,3 |
Zout (gram) | 0,15 |
aardnoten
ei
gluten
lupine
melk
mosterd
noten
schaaldieren
selderij
sesam
soja
vis
weekdieren
zwavel en sulfieten