Tijdens deze cocktailworkshop komen de volgende onderdelen aan bod:


Foodpairing
Bij foodpairing wordt door middel van geuren en aromaprofielen gekeken naar ingrediënten die goed bij elkaar passen. Dit leidt vaak tot verrassende combinaties. Chefs en bartenders gebruiken de resultaten uit de Foodpairing tree om unieke creaties te maken. Laurens Speek, culinair expert bij Hooghoudt, weet hoe je lekker nog lekkerder maakt. Bijvoorbeeld; een zachte, dun gesneden rundercarpaccio met een fluweelzachte premium jonge jenever. Laurens vertelt het graag;laat je inspireren!

Perfect serve
Hooghoudt Smaakmaker Lennart Deddens is uitgeroepen tot Beste Bartender van Nederland 2015. Lennart werd door de vakjury van Entree geprezen om zijn kennis, vaardigheid en creativiteit. Daarnaast waren zijn gastvrijheid en persoonlijkheid doorslaggevend. Hij vertelt u waarom de juiste ingrediënten, proporties en garnituur zo belangrijk zijn voor de perfecte cocktail.

Cocktailworkshop
Wilt u als ondernemer inspelen op de laatste cocktailtrends en tevens aantrekkelijke marges creëren? Tijdens de cocktailworkshop zal Roxanne Moen, bartender van Maxxium Nederland, inspelen op een nieuwe trend genaamd; The Flavour Selection. Tevens laat zij diverse cocktails laten zien
en proeven. De Easy 14 bestaat uit 14 easy cocktails welke verdeeld zijn in verschillende smaakprofielen. Door middel van The Flavour Selector kunt u als horecaondernemer weloverwogen beslissen welke cocktails opgenomen worden op de kaart.

Programma
Vanaf 13.30 wordt u ontvangen met een welkomst drankje. De workshop start om 14.00 uur en duurt tot circa 17.00

Schrijf u nu in voor deze workshop!

 

.

Schrijf u in voor deze activiteit

27-11-2017 14:00 HANOS Groningen Registreer nu