Bent u op zoek naar inspiratie voor uw menukaart?

Ambacht gaat over passie. Passie voor het plezier en de smaak van eten. Passie voor het met zorg bereiden van gerechten. Aviko’s ambachtelijke frieten hebben de juiste bite, een goudbruine kleur en volle aardappelsmaak. U ziet en proeft de passie voor eten!

Proef de Sweet Potato Fries zelf en vraag hier een gratis proefpakket aan.

Vraag een gratis proefpakket aan

Let op: deze actie geldt alleen voor foodprofessionals en zolang de voorraad strekt.

Geitenkaas 'wellington' met zoete aardappelfriet en rucola.jpg

Eenvoudig inzetbaar

De frietjes hebben een knapperige bite en beschikken over een volle en zoete smaak. Deze unieke frietjes zijn niet zoals de andere standaard frieten, maar zijn daarentegen een bijzondere toevoeging voor de kaart. De friet is gesneden uit een zoete aardappel en bevat op daarom extra veel vezels. De vegetarische- en glutenvrije friet is ideaal als bijgerecht, maar daarnaast kan de Sweet Potato Fries ook worden toegevoegd op de borrelkaart of worden gebruikt als dessert, met een dipsausje erbij wordt het product nog smaakvoller. Schotel zo uw gast een geitenkaas 'wellington' met zoete aardappelfriet en rucola voor of een tagliata van rauwe biet met rucola en zoete aardappelfriet.

 

Eenvoudige bereiding zonder smaakverlies

De Sweet Potato Fries zijn diepvriesfrieten. Diepvries frieten geven u, als chefkok meer flexibiliteit als het gaat om bewaren en gebruik. De langere houdbaarheid zorgt ervoor dat jullie restaurant over friet beschikt wanneer de vraag hoog is. De frieten zijn eenvoudig in de friteuse, oven en combi-steamer te bereiden. Frituur de frietjes op 175°C in 3 minuten oranje-bruin. Serveer vervolgens de frieten aan uw gasten. Door de frieten te frituren, bakken of stomen verliezen ze geen smaak, vezels, vitaminen en behouden ze de knapperige bite.

U heeft nu de kans om onze Zoete Aardappel Friet gratis uit te proberen. Voor welk product gaat u? Vraag nu een gratis staalpakket aan en ervaar het zelf!

Tagliata van rauwe biet met rucola en zoete aardappelfriet.jpg