Grolsch

Proef het seizoen, proef karakter

Grolsch is een merk dat weinig introductie behoeft. U kent ons van de beugel, 'Vakmanschap is Meesterschap' en de vele karaktervolle speciaalbieren welke perfect aansluiten bij de seizoenen.

Net als onze speciaalbieren, komt elk seizoen met zijn eigen karakter.


Grolsch Proeverij Speciaalbier Giftpack

Drie spannende bieren en een luxe speciaalbierglas in een mooie geschenkverpakking. Geniet van de klassieke mouttonen van Grolsch Blond, de volle body van Grolsch Dubbel en het kruidige karakter van Grolsch Tripel. Het ideale cadeau voor de Feestdagen!

 

Grolsch Premium Pilsener Beugelfles 150 cl

Grolsch Premium Pilsner is vol van smaak met een aangename bitterheid en een rijke afdronk. Het wordt gebrouwen met twee soorten hop: één voor de bitterheid en één voor het aroma. Dit geeft Grolsch Premium Pilsner haar unieke karakter.

 

Grolsch Kruidige Tripel 45 cl

De Grolsch Tripel is gebrouwen met kardemom, koriander en citroengras. De toevoeging van deze kruiden geven de Grolsch Tripel een onderscheidend karakter en een frisse smaak.

De Grolsch Tripel past door zijn kruidige, frisse smaak perfect bij rijpe kazen, gezouten noten en Indische en Thaise gerechten.

 

GROLSCH KRUIDIGE TRIPEL 45CL
38,45 32,95

per krat

Grolsch Volle Dubbel 45 cl

Grolsch Volle Dubbel is gebrouwen met vier soorten mout. De toevoeging van donkere mout geeft het bier een milde karamelgeur en een intens volle smaak.

Door de intens volle smaak past Grolsch Dubbel goed bij wildschotels, biefstuk en pure chocolade.

Grolsch Klassieke Blond 45 cl

Grolsch Klassieke Blond is gebrouwen met water, mout, hop en een speciale Belgische abdijgist. Dit samenspel van ingrediënten geeft het bier een licht bloemige geur en een subtiel bittere smaak.