Nieuwe smaken van Heinz

Ontdek nieuwe smaken met Heinz 875ml Table Top.

Heinz is een iconisch merk dat staat voor kwaliteit. Onze huidige range is nu aangevuld met nieuwe smaken. Met de Heinz 875ml sauzen ga je gemakkelijk mee met de trends van vandaag de dag. Het zijn de perfecte sauzen om nieuwe smaakbelevenissen te creëren. Te gebruiken op klassieke gerechten als hamburgers, hotdogs of bij een biefstuk, maar denk ook aan falafal en kippendijen om lekkere verrassende combinaties te maken. Neem bijvoorbeeld onze nieuwe Sticky Korean Barbecue sauce, een rijke saus met knoflook, chili en gember, die heerlijk is bij bijvoorbeeld een pulled pork wrap.

Verras vandaag nog uw gasten met deze heerlijke nieuwe smaken:

Inspriratie Heinz curry mango saus

Heinz Curry Mango sauce

Heinz Curry Mango sauce is een pittige currysaus vermengd met een vleugje mango en kerrie, met een kruidig en fruitig karakter. Serveer de romige saus bij gegrild vlees en vis.

Bestel hier

Heinz smokey baconnaise

Heinz Smokey Baconnaise

De Heinz Smokey Baconnaise is een saus met een aroma van gerookte spek. Doet het goed bij een burger, groentesnacks of als dressing bij salades.

Bestel hier

image_campagne_heinz_sticky.jpg

Heinz Sticky Korean Barbecue

De Heinz Sticky Korean Barbecue Sauce is een Oosterse barbecuesaus boordevol soja. Hij is zowel zoet als pittig. Heerlijk bij aziatische of gefrituurde snacks.

Bestel hier