Tails: altijd perfecte cocktails in een handomdraai

Een revolutionair cocktailrecept

Cocktails worden steeds populairder en zien we steeds vaker terugkomen op de menukaart bij veel horeca gelegenheden. Cocktails zorgen voor beleving, stralen kwaliteit uit en zijn een goede marge maker. Het nadeel is dat het wat meer tijd kost om te maken en niet al het personeel erop getraind is deze consistent te kunnen serveren. Met Tails cocktails behoren deze barrieres tot het verleden.

Tails cockails zijn professioneel geproduceerde premium gebatchte cocktails. Binnen 15 seconden serveert u een van de populairste cocktails van dit moment, u serveert keer op keer kwaliteit zonder intensieve trainingen voor het personeel. Tails cocktails garandeerd gemak en snelheid van service. De cocktails worden geproduceerd in batches van 1 liter flessen waarmee u 8 cocktails schenkt.

Het assortiment omvat hedendaags klassieke cocktailvarianten die rijk en vol van smaak zijn. Altijd al heerlijke, margerijke cocktails willen serveren die bovendien consistent van smaak zijn? Dan is Tails het merk bij uitstek. Het assortiment bestaat uit vijf verschillende versies.

  1. Classic Mojito. De klassieke Cubaanse frisse cocktail met rum, munt en limoen. Een van de meest geserveerde cocktails!
  2. Berry Mojito. Een fruitige twist op de Cubaanse klassieker. Met de zoete smaak van aarbeien en zijn rode kleur een echte eye-cather op het terras.
  3. Pornstar Martini – DE cocktail van dit moment! Elegante cocktail met passievrucht en vanille. Een gegarandeerde hardloper op uw kaart.
  4. Espresso Martini – Perfecte after dinner cocktail. Op basis van vodka met een volle romige koffie smaak voor wie eens wat anders wil dan een kopje koffie na het diner.
  5. Garden Spritz – Een lichte cocktail perfect voor overdag of als aperitief. Licht zoet met vlierbloesem en gin.

Livestreams | HANOS