Waarom kiezen voor honing?

Van Oordt laat graag zien dat u met honing eindeloos kunt variëren. Honing is lekker als broodbeleg, door de thee of yoghurt. Maar er kan zoveel meer met honing, als zoet accent en natuurlijk alternatief voor geraffineerde suiker. Met het gebruik van portieverpakkingen geeft u de gast keuze en vrijheid om zelf een persoonlijke, zoete touch aan te brengen.

Van Oordt heeft verschillende varianten honing in portieverpakkingen in het assortiment.

Van Oordt honing sticks

Van Oordt honingsticks zijn geschikt om te serveren bij een kop thee of op het ontbijtbuffet als zoetmaker bij de ontbijtgranen, yoghurt en fruit. Een stick bevat 8 gram en zit in een dispenser doos van 100 sticks verpakt. Dankzij de verpakking in stick geen verspilling en goede hygiëne. Het is erg gebruiksvriendelijk zonder geknoei en geklieder. Het verpakkingsmateriaal van de stick is kwalitatief met een aluminium binnenlaagje. Hierdoor heeft de stick een extra goede bewaareigenschap en is er minder kans op versuikering

HEKOS

Honey spoon

Bent u op zoek naar innovaties om uw gasten mee te verwennen en te verwonderen? Serveer dan voortaan de Honey Spoon bij de thee. De Honey Spoon is een kleine innovatie om theedrinkers in hun gemak te voorzien. Deze Honey Spoon is een lepeltje en cupje ineen. Het lepeltje bevat 100% bloemenhoning, afgedekt met een folie. En u hoeft geen theelepeltje meer te serveren. De Honey Spoon is handig, hygiënisch en uniek. Honing heeft snel de neiging te druipen en te plakken. Met de Honey Spoon is het geklieder verleden tijd! Plus het is een echte verrassing voor uw gasten.

De Honey Spoon is verkrijgbaar in 2 soorten verpakkingen, in een handige dispenser doos of los verpakt in een silo.

 

HEKOS

Melvita honingstick en Melvita honing cup

Een mooi Nederlands merk, puur natuurlijk en met zorg bereid. Dat is Melvita honing. De cups zijn afgestemd op gebruik als broodbeleg en gevuld met 15 gram Melvita honing. Ideaal om te gebruiken bij het selfservice buffet of als extra smaakmaker ‘on the side’ bij een gerecht. Of verpakt als sticks handig voor in de thee.
• Praktisch, geen extra handling
• Geen geplak en geknoei
• Geen verspilling
• Hygiënische eenpersoonsverpakking

HEKOS

Bestel direct of bezoek uw dichtstbijzijnde vestiging