Dit evenement is toegankelijk voor horecaprofessionals.

Nieuw-Zeelands hertenvlees staat bekend als één van de zuiverste vleesproducten ter wereld. Het vlees is afkomstig van grote, uitgestrekte farms met veel vrije uitloopmogelijkheden. Hoewel we het geen wild mogen noemen, genieten de herten in Nieuw-Zeeland van immense ruimte. Dit resulteert in een hoogwaardig stuk vlees zonder groeibevorderende hormonen en antibiotica én 100% grasgevoerd. Kies voor kwaliteit en ontdek Nieuw-Zeelands hertenvlees!

Wat kunt u verwachten:

  • Professionele bereidingen met Nieuw-Zeelands hertenvlees
  • Uitgebreide proeverij van diverse koude en warme gerechten
  • Diverse kooktechnieken met de verschillende delen van het Nieuw-Zeelands hertenvlees
  • Uitleg over de kwaliteit en herkomst van het Nieuw- Zeelands hertenvlees
  • Let op: deze masterclass wordt in het Engels gegeven!

Shannon Campbell

Shannon Campbell is executive chef voor Nieuw-Zeelands hertenvlees op gastronomisch niveau. Hij staat wereldwijd dan ook bekend als één van de meest inspirerende chefs. Shannon reist de hele wereld over om de culinaire mogelijkheden van Nieuw-Zeelands hertenvlees te demonstreren en te laten proeven. Exclusief voor HANOS komt hij nu naar Nederland.

Datum en locatie

25-03-2024 10:00 - 12:30 HANOS Maastricht
26-03-2024 10:00 - 12:30 HANOS Nijmegen
16-04-2024 10:00 - 12:30 HANOS Hengelo