De technologische ontwikkelingen in de keuken stoppen nooit. Op veler verzoek van u, organiseert HANOS daarom weer de Masterclass moderne kooktechnieken. Ons culinair team neemt u mee in de wereld van o.a.:

  • Nieuwe apparatuur, zoals de combi van hoge druk koken in een keramische pot : de OCOO
  • De kracht van sous-vide bereidingen
  • Tips en trics

Onze chefs hebben weer heel veel tips voor je om efficiënt, creatief en smakelijk te kunnen koken. Ze laten je het zien en proeven:

  • Diverse crispy structuren
  • Emulsies en andere bindmiddelen
  • Werken met o.a. sosa en texturas

De HANOS masterclasses zijn uitsluitend toegankelijk voor professionals. Uiteraard zijn de masterclasses kosteloos bij te wonen. Wél is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld u direct aan!

Schrijf u in voor deze activiteit

12-03-2019 11:00 HGC-HANOS Antwerpen Registreer nu