Paneren is te leren!

11x paneertoppers

Van het krokant bakken van uw ingrediënten tot het bereiden van smakelijke hapjes en gerechten; paneren is te leren! Er zijn talloze mogelijkheden. Hierbij een kleine greep uit ons assortiment!


Topper #1

Tempurameel

Deze mix bevat naast de bloem ook zetmeel en bakpoeder, hierdoor krijgen de gerechten een extra knapperig en luchtig laagje. Meng het meel met koud water tot yoghurtdikte.

Variatietips:
- Vervang een gedeelte van het water door ander vocht, bijvoorbeeld bietensap.
- Voeg een paar blaadjes verse basilicum toe aan uw beslag voor een extra smaakdimensie en een mooie kleur.

Bekijk het product

Tempurameel

Topper #2

Kibbelingbeslag

Ontwikkeld door Jean sur Mer, toonaangevend op het gebied van gebakken vis. Een mix op basis van tarwebloem, rijstemeel en lupinemeel met een beetje nootmuskaat. Het beslag bakt mooi luchtig en krokant. Meng de mix met water tot een egaal frituurbeslag.

Bekijk het product

Tip: Bak voor een optimaal resultaat in speciale visbakolie (38830632) en bekijk ook de andere producten van Jean sur mer, zoals verschillende kruiden en sauzen.
Kibbelingbeslag

Topper #3

Groene rijstvlokken

Geplette rijstkorrels met pandan. Bak in olie om de rijstkorrels te laten poffen. Het resultaat is heerlijk, smakelijk en krokant! Goed te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld tempurameel of als basis voor een crunch.


Bekijk het product


Topper #4

Maisgries

Verwerk in een beslag voor een heerlijke, crunchy bite!

Wat dacht u bijvoorbeeld van krokante padrón peppers? Ontdek in de video hoe wij deze maken met maisgries.


Bekijk het product


Topper #5

Panko

Ontwikkeld door Jean sur Mer, toonaangevend op het gebied van gebakken vis. Een mix op basis van tarwebloem, rijstemeel en lupinemeel met een beetje nootmuskaat. Het beslag bakt mooi luchtig en krokant. Meng de mix met water tot een egaal frituurbeslag.

Deze extra droge broodvlokken geven gerechten, zoals bijvoorbeeld gebakken kip, een super knapperig laagje! De panko is verkrijgbaar in normale en extra grote vlokken.

Bekijk producten

Panko

Topper #6

Frito Andaluz

Basis van kikkererwtenmeel en aardappelzetmeel; het bekende krokante laagje om de Spaanse boquerones! Doe wat frito andaluz in een bakje en leg er bijvoorbeeld kleine visjes in. Sluit het bakje af en schud dit goed door elkaar zodat de visjes omhuld worden met een dun laagje poeder. Bak ze daarna in olie krokant.

Bekijk het product

Tip: Maak uw eigen frito andalux met Spiering dv (38088105)
Frito Andaluz

Topper #7

Square patata

Vierkante stukjes gedroogde aardappel en aardappel-meel. Gebruik in uw paneer of frituur los om later te gebruiken als krokant accent op uw gerecht.

Bekijk het product

Square patata

Topper #8

Panko erwtenkruim

Panko zoals we deze kennen, maar met een ander knapperig en luchtig resultaat. Bijzondere panko van erwtenmeel.

Bekijk het product

Panko erwtenkruim

Topper #9

Airbag granillo

Soufflerende stukjes tarwemeel. Perfect te combineren met een beslag voor een extra crunch.

Bekijk het product

Ook interessant voor u:
Wij verkopen meerdere typen 'Airbags'
  • Aardappel Airbags, zie video (25264950, 25264960)
  • Porc Airbags (25236808,25236817)

Topper #10

Arroz inflado

Luchtige rijstballetjes, leuk om in uw paneer te verwerken of als krokantje op een gerecht. Frituur ze kort in olie.

Bekijk het product

Tip: gebruik een zeefje tijdens het frituren.
Arroz inflado

Topper #11

Oriënt tempura

Basis van bloem, maiszetmeel, gist en eigeel. Het verschil met ‘gewone’ tempurameel is dat deze tempura een mooi, uiterst dun laagje bakt om bijvoorbeeld groentes. Meng 35 gram Oriënt tempurameel met 50 gram koud water voor het beste resultaat.

Bekijk het product

Oriënt tempura

Tip! De beste producten voor het frituren van uw ingrediënten


Meer inspiratie

Inspiratie en recepten op het gebied van comfort food

Comfort food

Gerechten waarmee u gasten verrast, inspireert én verwent. Lees alles over gemakkelijk, lekker en betaalbaar comfort food. Onze chefs delen hun geheimen met u!

Lees meer