Riesling & Pinot Weeks 2021

Laat uw gasten kennis maken met Duitse riesling & pinot

Van vrijdag 1 t/m zondag 17 oktober 2021 organiseert het Informatiebureau voor Duitse Wijn de 10e editie van de Riesling & Pinot Weeks (voorheen Riesling Weeks). Riesling en pinot zijn namelijk zonder twijfel hét uithangbord voor Duitse wijnen. De vele druivenrassen die hieronder vallen betekenen tal van wijn & spijs combinaties!


Duitse riesling & pinot onder de aandacht

Om de veelzijdigheid van Duitse wijnen in de kijker te zetten, worden de Riesling & Pinot Weeks georganiseerd. Tijdens deze periode kunt u in uw restaurant uw gasten een 3-gangen menu (incl. Duits wijnarrangement, waaronder ten minste 1 Riesling) aanbieden voor €45,00. Restaurants met 1 of meer Michelinsterren mogen per ster €10,00 extra vragen. Doe mee als restaurateur en maak kans op een prachtige wijnklimaatkast!

Gastro Partnership? Tot €700 ondersteuning!

Moeilijke tijden vragen extra ondersteuning. Daarom helpt het Informatiebureau voor Duitse Wijn de restaurants die deelnemen aan de Riesling & Pinot Weeks met een financiële ondersteuning. Het Informatiebureau voor Duitse Wijn betaalt 50% van de aankoopprijs terug (kortingen reeds verrekend) van het Duits wijnassortiment dat wordt ingezet tijdens de Riesling & Pinot Weeks, dit tot een maximum bedrag van €700,- (excl. btw.). Hiervoor moeten een aantal voorwaarden worden nageleefd. HANOS heeft van 1 t/m 17 oktober 2021 een unieke 5+1 actie voor Duitse riesling en pinot wijnen.

Wines of Germany

Speciale korting bij aanschaf van Duitse wijnen


Meer inspiratie

Wijn bij HANOS

Duitse Wijn

Lees meer over Duitse wijn en de verschillende wijnhuizen.

Lees meer