Culinaire Convenience Shop

Lekker eten en vriendelijke service; dat is wat uw gasten van u verwachten. Kwaliteit, creativiteit en gastvriendelijkheid; dat is waar u voor gaat. Elke dag weer het beste uit uzelf en uw team halen, daar draait het om. HANOS helpt u graag om de kwaliteit in uw keuken op een hoog niveau te houden, zodat u uw gasten telkens weet te verrassen met de mooiste creaties.

Met de voorbereide producten van HANOS bent u verzekerd van de beste basis voor uw gerechten. Onze gegaarde producten komen uit eigen productie en van leveranciers die uitsluitend werken met ingrediënten van topkwaliteit; ambachtelijk en met liefde bereid. Met onze basisproducten kunt u zich onderscheiden, want wij zorgen continu voor aantrekkelijke en vernieuwende ingrediënten voor uw gasten.

Naar het hele assortiment Bekijk het magazine

AGF


Het Convenience AGF assortiment bestaat uit onder andere groentegarnituren, groentepurees en aardappelgarnituren. Onze sous-vide gegaarde groentegarnituren van het merk Smaakvol Sous-vide hebben we geportioneerd of als puree gemaakt. De sous-vide gegaarde groenten zijn verpakt in speciale kookfolie en op een lage tempratuur gekookt. Zo blijven smaak, structuur, vitaminen en mineralen beter behouden. U kunt de groenten eenvoudig en snel glaceren met bijvoorbeeld een beetje geklaarde boter en vervolgens zelf op smaak brengen met peper, zout of specerijen. De purees hebben wij zelf alvast op smaak gebracht en kunnen in een waterbad, (stoom)oven of direct in een pan verwarmd worden. Met onze range aan diverse aardappelgarnituren zet u eenvoudig een smakelijke garnituur op tafel.

Bekijk het assortiment AGF

Vlees


Onze vleesonderdelen worden in eigen keuken voor u gegaard. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend verse vleesonderdelen, zodat u een perfect product in huis haalt. Regeneren kan op diverse manieren, zowel in de (stoom)oven, in een pan als in een waterbad. Ook bieden we onder andere het assortiment van Slow Food Masters, een lijn van langzaam gegaard vlees op traditionele Amerikaanse smokers. Met deze lijn kunt u snel een barbecue-style gerecht op de kaart zetten. Alles wordt vers bereid, 24 uur lang gemarineerd en op traditionele Amerikaanse barbecuewijze gegaard in een speciale smoker, boven appelhout en open vuur. Deze bereidingswijze gecombineerd met homemade rubs, geeft het zachte malse vlees een unieke smaak.

Bekijk het vlees assortiment

Dessert


Ook voor het dessert is een uitgebreid assortiment te vinden in de Convenience Shop. Onze huislijn patisserie brengt smaak en gemak dicht bij elkaar. Zo vindt u individuele dessert gebakjes op basis van mousse en bavarois, petit fours, lepelgebakjes en longueurs. Longueurs (Frans voor langgerekt) bestaan uit botercrème in combinatie met dunne lagen biscuitdeeg. De staven dessertgebak zijn te portioneren naar eigen inzicht als dessertbasis, friandises, gebak of voor een buffet. Maak ook kennis met de creatieve desserts van Creades, deze zien er niet alleen prachtig uit, maar smaken dankzij de kwalitatieve ingrediënten, mooie texturen, smaakcombinaties en afwerking ook nog eens heerlijk.

Bekijk het hele assortiment desserts