Wildzwijn strengfilet neerlands wild

Merk
Hanos
Verpakking
1 kilo
Artikelnummer
32375010

Productomschrijving

Onder het merk 'Neerlands wild' biedt HANOS u een assortiment geselecteerd grof wild met een gegarandeerde Nederlandse herkomst.Wild zwijn is een populair wild en vormt een mooi alternatief voor hert. Het door HANOS geleverde wild zwijn komt hoofdzakelijk van de Veluwe, maar ook uit Limburg komt enige aanvoer. Het wild zwijn van HANOS komt uit gebieden waar voor de dieren voldoende voedsel te vinden is. In “schrale” gebieden zijn wilde zwijnen meestal mager en daarmee van mindere kwaliteit. Deze filet van een wild zwijn heeft een mooie laag vet en is heerlijk mals van structuur en snel klaar. Lekker met diverse stevig smakende sauzen.

Neerlands wild

Wild is het toppunt van duurzaam vlees. Dit geldt voor zowel grof wild als klein wild, waaronder gevogelte. Echt wild is geboren en getogen in de vrije natuur en heeft in alle vrijheid kunnen leven. Het voedselpakket bestond steeds uit wat de natuur in de verschillende seizoenen te bieden had. Omdat wildbeheer onderdeel is van het algemeen natuurbeheer wordt er scherp gelet op de kwaliteit van het leefgebied van de dieren; de zogenaamde biotoop.Vanuit het eigen wildproductiebedrijf in Apeldoorn bevoorraad HANOS dagelijks haar filialen met de producten van "Neerlands wild". Hierdoor kunnen we snel en flexibel inspelen op de dagelijkse behoefte van onze klanten; ruimte voor maatwerk dus. Het wild dat wordt ingekocht door eigen specialisten, wordt professioneel en onder streng veterinair toezicht verwerkt. Dit geeft u als klant zekerheid over versheid en kwaliteit.Het assortiment "Neerlands wild" omvat bouten, ruggen, filet en schouders van hert, wild zwijn en ree. Uiteraard is er een gelimiteerde aanvoer van dit prachtige Nederlandse kwaliteitswild uit ons eigen wildproductiebedrijf. 'Neerlands wild' leent zich bij uitstek voor streekgerechten.

Over IK KOOK BEWUST

HANOS heeft een breed assortiment verantwoorde producten. Voor IK KOOK BEWUST selecteren onze inkopers speciaal de producten die verkrijgbaar zijn in het juiste seizoen, op duurzame wijze worden geproduceerd en van 'dichtbij' komen. Ze zijn herkenbaar aan het IK KOOK BEWUST logo en zo eenvoudig terug te vinden in onze groothandels en op onze website. IK KOOK BEWUST staat voor duurzaam koken met eerlijke producten van dichtbij. Lees meer over het IK KOOK BEWUST assortiment.

Specificaties

Keurmerken IK KOOK BEWUST

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na openen verpakking, product beperkt houdbaar
Minimale bewaartemperatuur 0 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC
Bereidingsadvies Maak dit product door en door gaar om schadelijke bacterien uit te schakelen

Ingredienten en voedingswaarden info

Wildzwijnvlees

Per 100 gram

Energie (kJ) 510
Energie (Kcal) 122
Eiwitten (gram) 21,51
Koolhydraten (gram) 0
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 3,33
- waarvan verzadigd (gram) 0,99
Enkelvoudig onverzadigd vet (gram) 1,3
Meervoudig onverzadigd vet (gram) 0,48
Vezels (gram) 0
Zout (gram) 0

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten