Geïnspireerd door de Japanse keuken

Serviesserie HEII - Serax

Zijn voorliefde voor de Japanse keuken inspireerde de Nederlandse ontwerper Marcel Wolterinck tot de HEII-collectie voor Serax. De dienbladen, borden, schaaltjes, koffiekoppen, glazen en het bestek belichamen de betekenis van hun Japanse naam: eenvoud en gemak. De collectie is modulair, de verhoudingen zijn proportioneel en alles is mooi op elkaar afgestemd.

HEII servies
HEII servies

Prachtig design en perfect op elkaar afgestemd

De collectie is gericht op samen genieten. Mix en match de ruime keuze aan schaaltjes in zowel wit porselein als grijs gerookt glas op de berkenhouten dienbladen en combineer met de bijpassende koffiekoppen en waterglazen. Om het servies compleet te maken is er het hoekige, minimalistische bestek, dat een zachtere uitstraling kreeg door de afgeronde hoeken.

Dankzij hun vorm en afmeting kunt u de schaaltjes op ontelbaar veel manieren schikken op de bijpassende dienbladen en zo telkens weer een ander beeld creëren. De afgeronde hoeken verzachten de strakke vormgeving. En de warme kleur van het gerookte glas komt heel mooi tot uiting in combinatie met het porselein en het bijpassende houten deksel en dienblad.

Bekijk de collectie

HEII servies
HEII servies

Meer inspiratie


Inspiratie Tableware | Kleurrijke serviezen en unieke bestekconcepten

Tableware

Laat u inspireren door kleurrijke serviezen, unieke bestekconcepten en alles om uw gedekte tafel compleet te maken.

Lees meer