Waarom heb je Spectrum** gekozen, het bedrijf waar je nu werkt?
“Als ik een nieuw leerbedrijf uitzoek waar ik zou willen werken, verdiep ik me altijd in de gerechten. Dat vind ik belangrijker dan of de persoonlijkheid van de chef me ligt. Daar pas ik me wel op aan.”
“Ik ken chef Sidney Schutte omdat hij eerder bij mijn vader in De Librije*** werkte. Ik wilde graag bij hem werken omdat ik het een heel interessante chef vind. Voor mijn stage had ik hier al een paar keer gegeten en het klopt gewoon helemaal. Zijn gerechten vormen een eenheid. Overal is aandacht aan besteed, terwijl het nog steeds een heel simpel gerecht is. Geen gefiguurzaag op het bord met gepriegel en te veel poedertjes en gelletjes.”
Op welke gebieden kun je nog groeien?
“Als persoon kan ik wat meer leren focussen op het werk. Ik ben nu ook bezig met jong zijn, uitgaan en Amsterdam verkennen. Maar die focus komt echt wel. Ik wil nog zoveel opsteken in de keuken. Vis, vlees en sauzen, dat wil ik heel graag leren en ik weet dat ik daar alleen kom als ik me echt concentreer op de keuken.”