ban_nic_hc22_trends_logo_1610_747x747.jpg

Culinaire trends volgen elkaar in een razendsnel tempo op. HANOS volgt deze trends op de voet en maakt u daar graag deelgenoot van!

ban_nic_hc22_peru_in_de_keuken_1610_747x747.jpg

Peru in de keuken

We nemen u graag mee naar het prachtige Peru. Naar de Peruaanse keuken met invloeden van maar liefst vier verschillende continenten (Afrikaans, Aziatisch, Zuid-Amerikaans en Westers). Het is niet toevallig dat deze Peruaanse keuken in opkomst is. Het is een pure, authentieke keuken, zonder toevoegingen en héél gevarieerd. Gekenmerkt door fusion en het gebruik van ruim 300 soorten chilies, ruim 35 maïsrassen en meer dan 3000 soorten aardappels.

De puurheid van smaak en geur is verbazingwekkend, mede daardoor passen de Peruaanse ingrediënten goed bij het koken van vandaag. Geen ingewikkelde termen en methode, maar terug naar de oorsprong, naar het pure koken. Die eigenschappen vinden we terug in de Peruaanse smaken van Verstegen. Probeer, varieer en creëer typisch Peruaanse gerechten of voeg ze toe als fusion ingrediënt aan Westerse gerechten.

Verstegen spices
Peru Causamix | 222.01412
Huacatay | 250.01909
Mirasol Chili | 250.01874
Gele chili | 250.01927
Incazout | 250.01883
Spicemix del mondo Peru | 222.01430
Spice oil roasted | 250.33240

ban_nic_hc22_trends_arroz_bomba_747x747.jpg

Arroz Bomba

Originele Spaanse rijst uit de omgeving van Valencia. Bomba is dé rijst voor de bereiding van paella. De mooie korrel absorbeert goed vocht en heeft een lichte bite.

Arroz bomba

zak 1 kilo | 251.01855
zak 2 kilo | 251.26007

ban_nic_hc22_trends_chinese_delicatesse_1610_747x747.jpg

Chinese delicatesse

Dit fluffly broodje is gevuld met geroosterd varkensvlees (cha shao) gemengd met Chinese barbecuesaus. De textuur van het deeg van deze dim sum is dicht, fijn en zacht. Bereiding: tien minuten stomen boven kokend water.

Cha shao pao

414.09040 | doos 6 stuks

ban_nic_hc22_trends_silicagel_1610_747x747.jpg

Veilige silicagel

Deze oranje silicagel is milieuvriendelijk en ongevaarlijk, in tegenstelling tot de chemische, blauwe variant. U kunt de korrels gebruiken om vocht op te nemen als u bijvoorbeeld koekjes, suikerwerk et cetera langer krokant wilt houden. Wanneer de korrels verkleuren naar wit / transparant kunt u ze even op 70°C verwarmen tot ze weer oranje zijn. Zo kunt u ze continu opnieuw gebruiken.

Silicagel
330.62169 | zak 500 gram

ban_nic_hc22_trends_uit_de_boekenkast_1610_747x747.jpg

Uit de boekenkast

Wat eten internationale topchefs graag thuis? In het boek MasterChefs - bij de meesters thuis vindt u de antwoorden. Grote namen uit de culinaire wereld delen ieder drie recepten van hun favoriete weekendgerechten. Aan het woord komen onder anderen Ferran Adrià, Andoni Adurez, Peter Gordon, Gordon Ramsey en de broers Joan en Jordi Roca.

Masterchef - bij de meesters thuis
hardcover - 336 pagina’s
511.10510 | per stuk