100%

Wereldpas aanvragen

U bent bijna aangekomen in de wondere wereld van HANOS...

Beste nieuwe klant,

Hartelijk dank voor het aanvragen van uw HANOS Wereldpas! Wij gaan direct met uw aanvraag aan de slag en houden u via e-mail op de hoogte van de status. Uiteraard zullen wij de ingevoerde gegevens alleen verwerken conform ons  Privacy Statement 

Wilt u direct langskomen in een HANOS groothandel?

Wij kunnen ons voorstellen dat u het liefst direct naar uw dichtstbijzijnde HANOS-groothandel komt! Met uw KVK-gegevens bent u nu al van harte welkom bij de receptie, zodat u meteen kunt profiteren van het uitgebreide assortiment en de scherpe aanbiedingen. U kunt hier ook terecht met al uw eventuele vragen.


Wat zijn uw exclusieve voordelen als HANOS-klant?

Een aantal voorbeelden...

Hulp bij de inrichting van uw zaak

Hulp bij de inrichting van uw zaak

Kaja Interieurs helpt u graag met de meest optimale inrichting, maar dit is slechts een van onze partners waarmee we u een totaaloplossing bieden voor uw horecagerelateerde vraagstukken.

Ontdek onze partners

Café Musetti

Uw eigen koffieblend

Dit is één van de mogelijkheden van ons concept Coffee & Tea Experience. Bekijk ook onze andere concepten waarmee wij u graag helpen uw horecazaak naar een volgend level te tillen.

Lees alles over onze concepten

Livestreams | HANOS

Deelnemen aan masterclasses 

Inspireren, innoveren en enthousiasmeren! Dat zijn de belangrijkste uitgangspunten die wij willen overbrengen tijdens masterclasses en activiteiten.

Bekijk activiteiten

Laat u alvast inspireren

FoodXperience

Ons inspiratieplatform: FoodXperience

FoodXperience is hét platform voor inspirerende recepten van ons FoodXperience team en door vakgenoten. U kunt gemakkelijk zoeken per categorie of seizoen. 

Naar FoodXperience

Inspiratie bij HANOS

Actuele online inspiratie

Vanuit HANOS bieden wij u ook volop inspiratie. Laat u bijvoorbeeld inspireren door de verhalen andere klanten, bekijk de meest actuele (seizoens-)inspiratie, kijk interessante livestreams terug en meer!

Laat u inspireren


Niets missen? Volg ons op social media of meld u aan voor de nieuwsbrief